Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OTVORENJE MANDRACHA Večeras nastupa vokalni sastav Cambi, a na Valentinovo Zorica Kondža
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

OTVORENJE MANDRACHA Večeras nastupa vokalni sastav Cambi, a na Valentinovo Zorica Kondža

'Želimo gostima ponuditi novu razinu zabave i druženja kakvu su mogli doživjeti na Azurnoj obali, Sardiniji ili na Capriju'

Nakon dugo iščekivanja, u četvrtak, 9. veljače, nova splitska gastro i zabavna destinacija Mandrach konačno otvara svoja vrata gala koncertom vokalnog sastava Cambi. U prostoru nekadašnjeg Hemingway Bara privode se kraju posljednje pripreme kako bi kroz nekoliko dana prostor zablistao raskošnim sjajem i primio nove goste posebno pripremljenim kulinarskim delicijima spojenim u fuziju doživljaja s prepoznatljivim mediteranskim zvukom. U gradu pod Marjanom, kažu nam vlasnici, od ovog četvrtka stvara se novi Mandrach Lifestyle. 

A već idući tjedan, na Valentinovo, za sve zaljubljene, očekuje nas poseban nastup splitske dive Zorice Kondže i pratećeg orkestra. 

- Mandrach, restoran & bar splitski je ugostiteljski dragulj koji gostima svoja vrata otvara prvi put u dnevno večernjem izdanju. Želimo u svom Splitu podignuti razinu ugostiteljske ponude, a posebno želimo budućim gostima ponuditi novu razinu zabave i druženja kakvu su mogli doživjeti na Azurnoj obali, Sardiniji ili na Capriju. Naš koncept obuhvaća šest cjelina (Restoran Mandrach, lounge Mandrach, pub Mandrach, bar Mandrach, catering Mandrach i VIP Mandrach) kojima želimo našim gostima ponuditi novo iskustvo u dnevno večernjem izlasku - istaknuli su iz restorana, napomenuvši kako će sve rezervacije, informacije i program gostovanja komunicirati preko društvenih mreža i na telefonskom broju 0993232324

Za samo otvorenje izabrali su popularni splitski sastav Cambi zbog spoja toplog mediteranskog pop zvuka i moćnih vokala koji svojom raznolikošću repertoara oduševljavaju publiku svih glazbenih senzibiliteta. 

- Split je naš grad, tu nam je najdraže nastupati, veselimo se mnogim dragim licima koja će zajedno s nama pjevati iz publike. Doista smo počašćeni ovim pozivom - istaknuo je Joško Tranfić iz sastava Cambi.

Momci su postali miljenici publike nakon hit pjesme 'Zaljubljen' na Dori 2021., a od tada interes za njihove nastupe ne jenjava. 

Nakon otvorenja ovaj četvrtak, slijedi iščekivanje glamuroznog nastupa Zorice Kondže na Valentinovo idući tjedan, a potom će organizatori, najavljuju, objaviti kompletnu listu posebnih koncerata uz koje će Splićani i njihovi gosti uživati uz novi Mandrach Lifestyle. 

Vaša reakcija na temu