Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OTVORILI TVRTKU U HRVATSKOJ EVmoto predstavlja inovativni model električnog motocikla
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

OTVORILI TVRTKU U HRVATSKOJ EVmoto predstavlja inovativni model električnog motocikla

Upravljanje Monaco motociklom je jednostavno i intuitivno

EVmoto donosi revolucionarne inovacije u svijet električnih vozila, nudeći visokokvalitetne proizvode koji kombiniraju performanse, održivost i estetiku. Počeli su djelovati i u Hrvatskoj, osnovana je EVmoto d.o.o., tvrtka kćer poznate minhenske marke u području električnih motocikala. Čitateljima Dalmatinskog portala predstavljaju njihov prvi model motocikla - Monaco.

- EVmoto GmbH iz Münchena plasira ovaj inovativni model na tržište te postavlja nove standarde u kategoriji laganog motocikla za vozače s A1 dozvolom. Monaco karakteriziraju kompaktan dizajn, 3.3 kW motor u stražnjem kotaču, te LiFePo4 baterija od 72V / 35 Ah (cca. 2.5 kWh) smještena u 'rezervoaru goriva' - naveli su.


Upravljanje Monaco motociklom je jednostavno i intuitivno. Zahvaljujući masi od 91 kg (uključujući jednu bateriju) omogućuje laganu vožnju u urbanim sredinama. Njegova maksimalna brzina iznosi 80 km/h, dok je domet oko 80 km, ovisno o načinu vožnje i uvjetima na cesti. Uz predstavljanje Monaca, EVmoto planira unaprijediti ovaj model s nekoliko nadogradnji, uključujući dodatne mogućnosti prikaza preostalog dometa u kilometrima, snažniji motor te baterije većeg kapaciteta za povećanje dometa. 


- EVmoto je predan promicanju električne mobilnosti i održivog razvoja u području motocikala te smo ponosni na priliku da našim kupcima pružimo visokokvalitetna ekološki prihvatljiva vozila. Bitno je napomenuti i da nam je odobrena prijava na Javni poziv za iskaz interesa proizvođača, predstavničkih ureda, generalnih zastupnika ili uvoznika motornih vozila na području Republike Hrvatske u svrhu provedbe mjere sufinanciranja kupnje energetski učinkovitih vozila za fizičke osobe od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Time će naši motocikli biti 40% povoljniji za krajnje kupce koji se prijave na subvencije za fizička lica - dodali su.

Vaša reakcija na temu