Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram (Ivan Bašić) OTVORIO DUŠU Influncer Ivan Bašić otkrio zašto je raskinuo zaruke

OTVORIO DUŠU Influncer Ivan Bašić otkrio zašto je raskinuo zaruke

Poznatiji je po showu 'Večera za pet'

Influncer Ivan Bašić, poznatiji po showu 'Večera za pet' raskinuo je zaruke.

Koji je razlog raskida?

'Raskinuo sam zaruke, nisam još spreman, a i počelo me sve to gušiti, ne volim posesivne tipove, sada živim život punim plućima a mogu reći da je i sezona lova opet otvorena i da očekujem pun DM vaših poruka', našalio se Ivan.

Kako se sada osjećaš? 

'Osjećam se nikada bolje prekinuo sam ono što me gušilo a sada se baziram na svoju karijeru i fakultet i čekam ljubav, ali onu pravu koja će me oboriti s nogu, znam da zvuči kao scena iz filmova ali ja u čuda vjerujem.'

Još samo 4 dana do 'Proljeća'? 

'Tako je, za četiri dana izlazi moja nova pjesma 'Proljeće' i moje omiljeno doba godine kada sam pravi 'proljetni Ivan', a možda se uskoro opet gledamo na telki u nekom showu neka ide život', nadodao je Ivan.

Vaša reakcija na temu