Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OUTDOOR PROJECT Povratak besplatnih treninga subotom na Marjanu

OUTDOOR PROJECT Povratak besplatnih treninga subotom na Marjanu

Počinju u subotu u 10.30 sati

Nakon što je Outdoor project - besplatni treninzi subotom na Marjanu s certificiranim trenerima – početkom proljeća naprasno prekinut zbog epidemije koronavirusa, u subotu 30. svibnja u 10.30 sati nastavlja se s ovom inicijativom koju organiziraju Smart Training, Fitness centar Joker i Hrvatski savez sportske rekreacije 'Sport za sve'.

- Stoga iskoristite priliku već ove subote – potpuno besplatan, kreiran za sve bez obzira na dob, spol ili razinu sportske pripremljenosti, Outdoor projekt vam nudi mogućnost rada s certificiranim i educiranim trenerima na otvorenom, u park šumi Marjan. Izađite van, oznojite se, nadišite se i oraspoložite, prepustite se u ruke educiranih trenera koji će vas usmjeravati i motivirati u vašem treningu, pogotovo ako osjećate snažnu potrebu da se pokrenete i učinite nešto za svoje zdravlje - poručuju organizatori.

Cilj projekta je edukacija građana o važnosti i metodama bazičnog sportskog treninga: upoznavanje s metodama trčanja (što je kontinuirano trčanje, što je intervalni trening, kako nam mjerenje srčane frekvencije (pulsa) može pomoći i što moramo paziti u treningu… 

- Nije važno samo jako trenirati. Indikator dobrog treninga nisu potrošene kalorije i trening do maksimuma. Naši outdoor treninzi izvode se na čistom zraku, a uključuju: šetanje, trčanje, intervalne treninge, vježbe snage i opće fizičke pripreme, organizirano zagrijavanje, istezanje, rad na mobilnosti. Što ćete postići treningom? Oblikovati tijelo, izgubiti potkožno masno tkivo i nakupljeni celulit tijekom zimskog perioda, utjecati pozitivno na srce kao primaran mišić u vašem tijelu te poboljšati tonus mišića - opisuju.

Trening se izvodi u manjim grupama, a namijenjen je svima: rekreativcima, poslovnim ljudima, bivšim sportašima, ljudima koji nemaju vremena za tjedne treninge… kao i svima koji nikada nisu krenuli u nikakav oblik rekreacije, a vrijeme je da krenu! 

- Kroz trening će vas pratiti treneri Smart Training Teama – diplomirani kineziolozi, certificirani treneri najprestižnijih svjetskih trenerskih organizacija  - zaključuju organizatori.

Vaša reakcija na temu