Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ove godine bez 'Aj cha' festivala u čast Dina Dvornika

Ove godine bez 'Aj cha' festivala u čast Dina Dvornika

Ove godine se navršava jedanaesta godišnjica prerane smrti Kralja funka

Festival 'Aj Cha' posvećen Dinu Dvorniku ove godine se neće održati, a to su nam potvrdili i organizatori.

- Ove godine nećemo organizirati festival, ali se već pripremamo za sljedeći. Ove godine smo pauzirali iz više razloga, ali planiramo Dinu u čast nastaviti s organizacijom festivala - kratko su odgovorili na naš upit.

Podsjetimo, prvi festival posvećen Dinu Dvorniku i funk glazbi 'Aj cha' održao se 2017.godine na nekoliko lokacija, na starom Hajdukovom igralištu, na rivi ispred banke, na plaži Bačvica i u Ljetnom kinu Bačvice. Nositelji programa bili su Songkillersi koji su otvorili festival. Dan nakon nastupali su Jinxi, a završnog dana održao se koncert Splitske dice na kojem su nastupali Neno Belan i Fiumensi, Marijan Ban i Diktatori, Official tribute band Dino Dvornik s Nikolom Marjanovićem i kao poseban gost iznenađenja Gibonni.

Festival se održavao baš u Splitu, budući da je to Dinov rodni grad, odakle je sve i krenulo i koji je imao veliki utjecaj na njegovu karijeru i glazbu. Drugo izdanje otvorili su Noe & Funkblastersa, potom je Psihomodo pop održao koncert, a festival zatvorili Dubioza kolektiv.

Ove godine se navršava jedanaesta godišnjica prerane smrti Kralja funka, ali se neće održati festival u njegovu spomen.

Vaša reakcija na temu