Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ove subote na Adventsku fjeru Zvončac stiže Silente!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ove subote na Adventsku fjeru Zvončac stiže Silente!

Koncert počinje u 19.30 sati

Ove subote održati će se posljednji koncert ovogodišnje Adventske fjere u zoni Kolur - Zvončac. Pozornicu kojom su proteklih mjesec dana žarili i palili Vesna Pisarović, Psihomodo pop, Neno Belan & Fiumens, Vojko V i Guiliano, 30.12. u 19.30 sati preuzima dubrovačka pop rock senzacija Silente. 

Radi se o bendu koji ne treba previše predstavljati. Tijekom prvog desetljeća bogate karijere, koja je krenula mega hitom 'Terca na tišinu', objavili su četiri albuma i osvojili brojne nagrade među kojima se ističe diskografska nagrada Porin. 

Sve pjesme potpisuju braća Tibor i Sanin Karamehmedović, a stalnu postavu čine još bubnjar Ivuša Gojan, vokalistica Lara Viktorija Ilić i violinistica Ivana Čuljak. Posljednje izdanje benda, koji živi i radi u Dubrovniku je singl 'Sve što treba znat o ženi', objavljen u svibnju ove godine.

Tako se, nakon uspješnih ljetnih manifestacija i Adventska fjera Kolura - Zvončac pokazala kao pun pogodak, hvaljena od brojnih posjetitelja, domaćih i stranih, kao najbolji kutak ovogodišnjeg splitskog Adventa.

Najmlađi su uživali u predstavama i zabavnim radionicama, a stariji u brojnim koncertima, pub kvizovima, gledanju derbija Dinamo - Hajduk, radionicama slikanja te bogatoj gastronomskoj ponudi, kreiranoj u suradnji s lokalnim ugostiteljima i predstavljenom na šest kućica: BK by Blue Eyes, Gatuzo, Laponija House, Misto, Jameson Bar i The Fat Boar. 

Jedinstveni natkriveni prostor osigurao je savršene uvjete za zabavu, a mnoge objave u medijima i na društvenim mrežama svjedoče izniman uspjeh ove blagdanske manifestacije. Do kraja godine posjetitelje očekuje svakodnevni glazbeni program, od 17 sati do ponoći, s besplatnim ulazom za sve, a posljednjeg dana u godini jutarnje zagrijavanje za najluđu noć uz glazbu 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća. 

Detalje programa Adventske fjere možete pronaći na Facebooku i Instagramu, a za nastup Silentea je preostalo još malo ulaznica koje možete preuzeti ovdje.

Vaša reakcija na temu