Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ovi specijalistički i doktorski poslijediplomski programi obrazuju stručnjake kojih danas najviše nedostaje na tržištu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ovi specijalistički i doktorski poslijediplomski programi obrazuju stručnjake kojih danas najviše nedostaje na tržištu

Fakultet organizacije i informatike vrši upis studenata


U tijeku je natječaj za upis studenata na poslijediplomske sveučilišne studije na varaždinskom Fakultetu organizacije i informatike (Sveučilište u Zagrebu), na kojima se obrazuju stručnjaci kojih najviše nedostaje na tržištu rada. Sigurnost informacijskih sustava, e-učenje, menadžment - u fokusu su pojedinih novih i moderniziranih studijskih programima, koji polaznicima daju potrebna znanja, ali i certifikate za karijerno napredovanje. 


POSLIJEDIPLOMSKI SPECIJALISTIČKI STUDIJI: 

• UPRAVLJANJE SIGURNOŠĆU I REVIZIJA INFORMACIJSKIH SUSTAVA 

Ovaj poslijediplomski specijalistički studij namijenjen je širokom krugu potencijalnih polaznika: inženjerima i specijalistima koji u praksi projektiraju i realiziraju sustave sigurnosti, revizorima informacijskih sustava, članovima uprava nadležnim za sigurnost, članovima uprava nadležnim za interne revizije, direktorima i rukovoditeljima sektora informatike, voditeljima ureda za reviziju, voditeljima sektora za sigurnost i drugim sličnim profilima. Studij je usklađen s nizom međunarodnih stručnih kompetencija, poput ISACA, GIAC, ECCOUNCIL i IAPP. U program studija integriran je cjelokupni pripremni tečaj za polaganje vodećih svjetskih stručnih certifikata iz ovog područja poput CISSP-a. Nakon završenog studija dobiva se akademski naziv sveučilišni/a specijalist/ica upravljanja sigurnošću i revizijom informacijskih sustava, univ.spec.inf

• MENADŽMENT POSLOVNIH SUSTAVA 

Cjeloživotno obrazovanje je nužan uvjet za uspješan razvoj karijere suvremenih menadžera i rukovoditelja. Stoga, studij je namijenjen svima koji žele steći nova znanja iz područja vođenja i upravljanja suvremenim poslovnim sustavima, bez obzira na to djeluju li u privatnom ili javnom sektoru. Menadžerima u velikim sustavima, kao i poduzetnicima u malim i srednjim poduzećima, studij će omogućiti unapređenje svakodnevnog praktičnog djelovanja. Nakon završenog studija dobiva se akademski naziv sveučilišni/a specijalist/ica menadžmenta poslovnih sustava


• E-UČENJE U OBRAZOVANJU I POSLOVANJU 

Najnoviji studij FOI-ja osmišljen je kao rezultat interdisciplinarnog istraživanja i praktične primjene znanja potrebnih specijalistima za istraživanje, planiranje, uvođenje, primjenu, savjetovanje i analizu primjene informacijsko-komunikacijske tehnologije u različitim oblicima obrazovanja odnosno e-učenju. Studij omogućuje polazniku bolje izglede za zapošljavanje, napredovanje te za podizanje kvalitete rada nastavnika u obrazovnom sustavu primjenom IKT pa do realizacije inicijativa u privatnom sektoru u području neformalnog i informalnog obrazovanja. Nakon završenog studija dobiva se akademski naziv sveučilišni specijalist/sveučilišna specijalistica e-učenja.

POSLIJEDIPLOMSKI DOKTORSKI STUDIJ INFORMACIJSKE ZNANOSTI 

Na poslijediplomskom doktorskom studiju iz područja društvenih znanosti iz znanstvenog polja informacijskih i komunikacijskih znanosti student se upoznaje sa suvremenim istraživanjima i najnovijim dosezima u domeni informacijskih znanosti kao i interdisciplinarnim istraživanjima vezanim uz informacijske znanosti. Završetkom studija studenti stječu akademski naziv doktor znanosti (dr.sc.).

Više informacija na sljedećem LINKU.


Vaša reakcija na temu