Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ovih blagdana poklonite zdravlje i ljepotu sebi i svojim najmilijima uz Polikliniku Life u Solinu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ovih blagdana poklonite zdravlje i ljepotu sebi i svojim najmilijima uz Polikliniku Life u Solinu

U srcu Dalmacije možete koristiti usluge vrsnih liječnika iz Zagreba

MedSpa centar & Poliklinika Life, smješteni u zelenoj oazi luksuznog hotela President Solin (pet zvjezdica) nude Vam holistički i preventivni pristup u postizanju ukupnog tjelesnog i duhovnog zadovoljstva. Ovaj zdravstveni centar se proteže na 1600 m² te pruža širok spektar usluga koje uključuju korištenje vanjskih i unutarnjih bazenskih površina, svijeta sauna, inovativnog fitness centra, kao i ponudu zdrave prehrane s namirnicama iz kontroliranog lokalnog uzgoja. Kombinacijom usluga medicinskih savjetovanja, pregleda i terapija liječnika različitih grana specijalnosti s jedne strane, te opuštajućih wellness & spa tretmana s druge strane stvorena je moderna infrastruktura  koja pacijentima pruža osjećaj sigurnosti i udobnosti tijekom cijelog procesa liječenja i rehabilitacije, ali i prevencije i opuštanja.

Multidisciplinaran tim liječnika Vas prati na putovanju prema zdravlju i dugovječnosti

Jedno od najznačajnijih obilježja MedSpa centra & Poliklinike Life je tim renomiranih liječnika predvođenih začetnicom ideje razvijanja jedinstvenog holističkog zdravstvenog centra u regiji, dr.sc. Milkom Jerić, liječnicom i specijalisticom dermatovenerologije. 

'Ovaj zdravstveni centar može se pohvaliti izvanrednim stručnjacima iz različitih medicinskih grana, uključujući dermatovenerologiju, kozmetologiju, plastičnu kirurgiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, ortopediju, medicinsku akupunkturu i nutricionizam. Naš medicinski tim sačinjava preko 10 liječnika specijalista koji će vas voditi, ovisno o Vašem zdravstvenom stanju, prema poboljšanju zdravlja i vitalnosti, integrirajući najučinkovitije iz prirode i medicine s naglaskom na preventivnoj medicini i revitalizaciji. U srcu Dalmacije možete koristiti usluge vrsnih liječnika iz Zagreba poput specijalista ortopedije i traumatologije izv.prof.prim.dr.sc. Tomislava Smoljanovića ili međunarodnog edukatora injektibilnih tretmana dr.sc. Marka Mance, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije. Našem timu se odnedavno pridružila i specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije Marina Horvat te doktor medicine Vicko Tabain s internacionalnom diplomom u funkcionalnoj medicini i djelovanjem na relaciji Velika Britanija – Hrvatska.'


Posebna blagdanska ponuda

Uživajte u pogodnostima koje vam MedSpa & Poliklinika Life nudi tijekom prosinca i iskoristite popuste na tretmane pomlađivanja uz nadzor liječnika dermatologa i plastičnog kirurga. Posebno kreirane kombinacije tretmana pomoći će Vam da Vaša koža zablista tijekom blagdana i da u novu godinu uđete puni samopouzdanja i blistaviji nego ikada! 

Uljepšajte blagdane najmilijima s poklon karticom MedSpa centra & Poliklinike Life

Ovog Božića poklonite put do zdravlja i ljepote kroz predivno upakirane poklon kartice MedSpa centra & Poliklinike Life. Iz bogate ponude dragoj osobi možete priuštiti tretman ili uslugu po Vašoj želji, a ako niste sigurni u idealan izbor – tu su i poklon kartice u vrijednosnim iznosima od 50, 100 ili 200 eura. Osmijeh drage osobe je zagarantiran! 


Svi zainteresirani mogu posjetiti MedSpa centar & Polikliniku Life u Solinu na adresi Ivana Pavla II 11, 21.210 Solin ili zakazati svoj termin na 021 685 430 . Za više informacija o MedSpa centru & Poliklinici Life posjetite njihovu službenu web stranicu na www.medspalife.hr, a kako biste ostali u toku s novostima i aktualnostima poliklinike, možete zapratiti njihov Instagram profil . 

Vaša reakcija na temu