Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ovih dana otvara se stara svilena trgovina na novoj adresi...
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ovih dana otvara se stara svilena trgovina na novoj adresi...

Brend BBENKUS seli na Mihovilovu širinu, a predstavit će i novi koncept - SILK&STONE

U samom cetru grada, u polukružnoj apsidi crkve sv. Mihovila (Mihovilova širina br 2) svoja vrata otvara Blaženka Benkus. Trgovina iz Zadarske ulice preselila je u ovih sedam kvadrata, gdje će veličanstveno nasljeđe postati izložbeni salon brenda BBENKUS. Tako će se i dalje moći kupovati svilene rukom oslikane haljine, jastuke, šalove i marame, a dućan će bit otvoren taman da se mogu na vrijeme kupiti jedinstveni božićni pokloni.

- Mjesto zaštićeno kao nepokretno kulturno dobro postalo je topli dom mojih radova na svilli. Ovdje će sada stanovati umjetnost, svila, podignuta čaša i ostvareni snovi. Za mene je ovo najljepše i najposebnije mjesto koje me nadahljuje i čini inspiriranom za stvaranje, sedam kvadrata čiste umjetnosti i sreće… - rekla je Benkus.

- Strahopoštovanje prema sakralnoj graditeljskoj baštini iziskuje od mene potpunu predanost u radu i odgovornost prema povijesti, gradu i sebi. Iz zahvalnosti prema Splitu, svima koji su doprinijeli da na ovom mjestu otvorim svoja vrata, te mojim predivnim klijenticama koje su me tražile i čekale, želim ovom prilikom darivati dvije svilene L marame po izboru… - dodala je, a detalje se može pronaći na Facebook stranici Dalmatinskog portala.

Dodajmo još da će osim svile nuditi i dijamante, ali koncept SILK&STONE će naknadno predstaviti.

Vaša reakcija na temu