Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OVO SMO ČEKALI SEDAM MJESECI Jeste li spremni za jos jače izdanje konobe Rudine?
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

OVO SMO ČEKALI SEDAM MJESECI Jeste li spremni za jos jače izdanje konobe Rudine?

Za 200 kuna se dobije pogato predjelo, jelo i piće tijekom cijele večeri

Nakon gotovo sedam mjeseci stanke, sad već kultno mjesto u Dalmaciji nastavlja s glazbom uživo! Konoba Rudine, naime, poziva goste u petak na nastup Ziggy benda i trubača koji, poznato je, atmosferu dižu do maksimuma.

Bogate delicije tradicionalne autohtone kuhinje u Rudinama jednostavno se ne zaobilaze. Jedinstvenim paketom od 200 kuna, dobijete bogato predjelo i glavno jelo. Interesantno, promotivna cijena nije samo za iće već i piće koje je u ovom paketu, za ovu cijenu, neograničeno cijelu noć! 

- Osigurajte svoje mjesto uz rezervaciju na vrijeme, posjetite nas. Zajedno stvaramo uspomene! - poručili su iz konobe Rudine.

Vaša reakcija na temu