Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ovog petka u Vanilli koncert Petra Dragojevića
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ovog petka u Vanilli koncert Petra Dragojevića

Ulaz je slobodan

U sklopu prvog ovogodišnjeg Mystique partyja, u splitskom klubu Vanilla ovog petka koncert će održati Petar Dragojević. Uz hitove 'Otvoren prozor', 'Prva i jedina', 'Ovih dana', 'Sve si mi uzela' i 'Vatra i voda', koji broje milijunske preglede na YouTubeu, nećak legendarnog Olivera Dragojevića publici je pripremio i brojne uspješnice svojih kolega. 

- Veselim se koncertu u najvećem i najboljem splitskom klubu. Jedva čekam s bendom izaći na pozornicu i zapivat do ranih jutarnjih sati. Pripremili smo bogat, raznovrstan repertoar i siguran sam da će svi koji dođu uživat zajedno s nama - kazao je Petar Dragojević.

Ulaz u klub je besplatan, a za dodatne informacije kontaktirajte Vanilla team pozivom na 099 8313 050.


Vaša reakcija na temu