Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ovog Valentinova darujte više
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ovog Valentinova darujte više

City Center one nudi odlično rješenje za poklon

Ljubav se treba slaviti svakog dana! Ali kada u kalendaru već postoji datum posvećen samo njoj, zašto ga ne iskoristiti?

I ne brinite ako još uvijek niste pronašli savršen poklon za voljenu osobu jer City Center one nudi odlično rješenje. Zamislite da darujete mogućnost izbora u više od 150 trgovina u City Centeru one. Jeste? Odlično, jer uz poklon bon City Centera one, činite upravo to - osiguravate shopping iz snova uz koji će svaka želja biti ispunjena s lakoćom! Odaberite iznos koji vama odgovara kombinirajući apoene od 20€ i 40€ te bez stresa dočekajte Valentinovo. Poklon bon možete kupiti na Mjestu za informacije omiljenog shopping centra ili pak online - izbor je samo na vama.

Uz City Center one, uvijek darujete više!

Vaša reakcija na temu