Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ovog Valentinova iznenadite svoje voljene jednostavnim delicijama iz vlastite kuhinje
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ovog Valentinova iznenadite svoje voljene jednostavnim delicijama iz vlastite kuhinje

Vodeći trgovački lanac na Jadranu svojim kupcima pripremio je niz izvrsnih recepata za što ugodnije kuhanje u toplini doma

Veljača je mjesec u znaku ljubavi, a s obzirom na staru izreku kako ljubav često ide kroz želudac, prigodno je i to što je veljača u Studencu mjesec kuhanja u toplini doma. Prava je to prilika za valentinovski gastrodoživljaj u vlastitoj izvedbi. Bilo da se radi o kuhanju za partnera ili za prijatelje, svako jelo bit će dovoljno primjereno ako se priprema uz malo truda i dobre volje te kvalitetne sastojke. U nastavku donosimo neke od odabranih recepata chefa Gorana Mušure, koji otkriva svoje male tajne za pripremu jednostavnih delicija, a više recepata dostupno je i na mrežnoj stranici Studenca

Pizza


Pizza je zasigurno jedno od najpoznatijih jela u svijetu, a ova izvorno talijanska delicija omiljena je i zbog povoljnih i lako dostupnih osnovnih sastojaka te jednostavne pripreme. Izraz romantike nisu uvijek restorani i komplicirana jela, katkad je to jednostavnost u toplini doma. 


Čokoladni souffle

Čokoladni souffle poznati je francuski desert kao stvoren za sve ljubitelje čokolade. Jednostavan za pripremu, bit će prava poslastica za Valentinovo. Po želji, može biti poslužen sa sladoledom od vanilije i umakom od jagoda, a sve potrebne sastojke moguće je pronaći po akcijskim cijenama u najbližem Studencu.


Muffini sa sirom


Za sve one koji su u gužvi i ne stignu mnogo vremena provesti u kuhinji ili pak nisu ljubitelji slastica, tu su muffini sa sirom. Kompromis odličnog okusa i brze pripreme bit će dovoljan razlog da se uključi pećnica i da svoje mjesto na stolu nađu posebni muffini. 


Kuhanje je COOL

U veljači, ali tijekom cijele godine, kuhanje i kupnja namirnica još je više cool uz Cool karticu Studenca, koja kupcima donosi uštedu pri kupnji do čak 50 %, a u programima vjernosti pomaže da osvoje više naljepnica potrebnih za određene pogodnosti. Usto, svakog 11. u mjesecu umirovljenici zahvaljujući svojoj Cool kartici ostvaruju 15 % popusta na kupnju. Za one koji još uvijek nemaju svoju Cool karticu, sada je pravo vrijeme da u najbližem Studencu ispune jednostavan registracijski obrazac, preuzmu karticu i tako osiguraju sebi sve prednosti koje ona donosi.

Studenac, kao vodeći maloprodajni lanac na Jadranu, proteklih godina neprestano ulaže u poboljšanje svojeg asortimana, usluga, ali i posebnih promotivnih programa radi ispunjavanja potreba svojih kupaca. U prilog tomu govori i aktualna promocija kuhanja koja kupcima do kraja mjeseca donosi niz sjajnih recepata i ideja kako što uspješnije i ugodnije kuhati u toplini doma.

Vaša reakcija na temu