Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ovog vikenda posjetite City Center one
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ovog vikenda posjetite City Center one

Baš sve što vam treba potražite u omiljenom splitskom shopping centru

Da su shopping centri rezervirani samo za kupnju tvrdnja je koja odavno više nije istinita. Naravno, kupovina neodoljivih modnih komada i beauty saveznika nedvojbeno je pri vrhu popisa razloga zbog kojih se odlazi u City Center one, ali nije i jedini. Tako uvijek dobro dođe činjenica da neke 'ozbiljnije' stvari možete odraditi u puno ugodnijem okruženju. 

Razveselit će vas tako činjenica da od sada u omiljenom shopping centru možete pronaći mirisni asortiman neodoljive Lush kozmetike, ali isto tako će vam osmijeh na lice izmamiti vijest da je Erste poslovnica u prizemlju centra ponovno otvorila svoja vrata i sada vas čeka u još boljem izdanju. Predstavljajući novi koncept poslovanja prema kojemu je klijent uvijek u središtu, obavljanje zadataka koji se tiču stambenih ili gotovinskih kredita, aktiviranja usluge on-line bankarstva George do predaje zahtjeva za Diners Club karticu ili ugovaranja polica dopunskog, putnog i životnog osiguranja od sada postaju još jednostavniji. Uz to, u poslovnici se nalazi i zona sa samouslužnim uređajima, koja prati radno vrijeme centra, a na kojima svi oni koji mogu sami bankariti imaju mogućnost podizati gotov novac, provjeriti stanje računa, promijeniti PIN svoje kartice ili položiti novac na svoj kunski račun.

Stoga, ne odgađajte svoje obaveze. Svratite u City Center one i otkrijte kako izgleda poslovati s Erste bankom u novom ritmu bankarenja.

Vaša reakcija na temu