Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: RTL Oženio se Splićanin u showu Brak na prvu

Oženio se Splićanin u showu Brak na prvu

Između Lidije i Alena zaiskrilo već na ceremoniji, Nikolina skeptična oko svog budućeg supruga

U večerašnjoj epizodi ‘Brak na prvu’ eksperti Boris, Ingrid i Ita odlučili su spojiti Alena Topića iz Splita s Lidijom Stević iz Vinkovaca. Alen radi kao zaštitar, a Lidija je profesorica hrvatskog jezika i književnosti i iza sebe ima brak.

Otkrila je da je sama jer ne može upoznati nikoga za zajednički život dok Alen kaže da su mu veze propadale zato što je previše radio. Iznenađenje među Alenovim prijateljima, kad im je rekao da se ženi za desetak dana, brzo je iz faze smijeha preraslo u šok. I Lidijina prijateljica i kuma Samanta nije mogla sakriti iznenađenje, a imala je i poruku za budućeg supruga:

-Frajeru, čuvaj je se - poručila je Samanta koja je ujedno bila i podrška Lidiji u odabiru vjenčanice. Alen je vrlo brzo pronašao svoje svadbeno odijelo i nije skrivao kako jedva čeka dan vjenčanja.


Alen je prije vjenčanja svojoj supruzi Lidiji poslao plišanog majmuna dok je ona njemu poslala figuru škorpiona koju je sama izradila. Prije samog dolaska mladenke njezine su prijateljice zadovoljno komentirale kako bi Alen mogao biti baš po Lidijinim željama.

-Wow, vjenčanica blista, sve blista. Prekrasna je, primijetio sam samo da je jako uzbuđena - komentirao je zadovoljno Alen kad je ugledao svoju buduću suprugu.

-Zgodan je, pristojan je, vedar, lijepo obučen-rekla je Lidija kad je ugledala Alena. S obzirom na to da su prve iskre bile i više nego pozitivne, par se nije libio izgovoriti ‘uzimam’, a ni Lidijina sestra Sanja nije se ustručavala pokazati suze zbog dirljive ceremonije.

Za svoj prvi ples Alen je odabrao Oliverovu pjesmu ‘Vjeruj u ljubav’ zato što u tom trenutku nije znao da je to bila pjesma za prvi ples i na njezinu prvom vjenčanju!

-Išao sam bez očekivanja, a na kraju krajeva, sve se događa spontano. Ali ispalo je bolje nego išta očekivano-kazao je Alen.

Stručnjaci Boris, Ita i Ingrid spojili su još jedan par, a to su 32-godišnji Adam Kromer i 30-godišnja Nikolina Tutić, koju publika poznaje kao kandidatkinju showa ‘Gospodin Savršeni’. Detalji će se doznati u sutrašnjoj emisiji.

Vaša reakcija na temu