Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Paketomat u City Centeru one: svaki trenutak je bitan!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Paketomat u City Centeru one: svaki trenutak je bitan!

Svoju pošiljku možete preuzeti i poslati od 0 do 24 sata

Priznali mi to ili ne, čekanje u redu od davnina zauzima visoko mjesto na popisu onih stvari u životu koje bismo rado izbjegli. Ali ipak, prema nekim istraživanjima upravo čekajući u redu provodimo čak šest mjeseci svoga života, što bi značilo da tijekom godine na ovu aktivnost utrošimo otprilike tri dana.

No, možda smo na tragu trika kojim bar malo možemo smanjiti navedenu statistiku. Naime, Hrvatska pošta je u City Centeru one Split postavila paketomat! Putem ovog simpatičnog uređaja, smještenog na -1 etaži ispred samog ulaza u centar, svoju pošiljku možete preuzeti i poslati od 0 do 24 sata čak sedam dana u tjednu, bez čekanja. 

Ne zvuči li to odlično? Vjerujemo da već imate plan kako utrošiti vrijeme koje nećete provesti čekajući u redu, ali za svaki slučaj imamo tri odlična prijedloga:

1. Shopping u City Centeru one. Kada ste već ovdje, zavirite u najnoviju ponudu poznatih svjetskih brandova jer nikad ne znate kakvu modnu poslasticu možete pronaći po odličnoj cijeni. A za prave poslastice kojima ćete uistinu razmaziti nepce, svratite do omiljenog City Pazara

2. Iskoristite vrijeme za druženje s najmilijima. Stvarajte nezaboravne uspomene s onima koje volite kada god imate priliku za to.

3. Rezervirajte vrijeme samo za vas. Povremeno je svima potreban predah kako bi se razbistrio um i što spremnije dočekali novi izazovi. Sjednite na terasu Leggiero bara u City Centeru one ili uzmite kavu za van i prošećite. Ovaj mali čin imat će veliki učinak na vaše raspoloženje - provjereno!

Iskoristite baš sve prednosti koje vam nudi City Center one i uživajte u svakom trenutku svoga života. 

Vaša reakcija na temu