Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Paleta jesenskih trendova iz Jokerovog portfolija
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Paleta jesenskih trendova iz Jokerovog portfolija

Anamarija Alebić je bila model za šest zanimljivih outfita

Kiša, sunce, bura, jugo… Prevrtljiva kakva jest, jesen nas ne ostavlja ravnodušnima. Ako ste se odlučili othrvati jesenskom bluesu i vrijeme varljivih vremenskih prilika okrenuti u svoju korist, neka moda bude jedan od načina da ovo doba godine učinite zanimljivijim i uzbudljivijim. 

Nove kolekcije u Jokerovoj modnoj ponudi nude bezbroj razloga za to, a novi Jokerov modni editorial donosi pregled ključnih trendova sezone kroz paletu jesenskih boja: smeđe i crvene, neizbježne sive i crne, zavodljive plave i nježne bež nijanse. 

Za snimanje jesenskog editoriala Jokerov tim uputio se u živopisno Zadvarje, malo mjesto predivne prirode, smješteno na rubu kanjona rijeke Cetine. Inspirativan krajolik poslužio je kao savršena kulisa za istaknute trendove novih kolekcija. Zavirite u paletu Jokerovih jesenskih trendova kroz ovih šest zanimljivih outfita.

RETRO CRVENA

Za otvaranje ove modne priče Jokerova stilistica složila je zanimljivu kombinaciju koja spaja elemente bezvremenosti i nostalgije. Okosnica outfita je kompletić crvenog kariranog uzorka koji će razvedriti i najtmurniji jesenski dan. Za dodatnu dozu vedrine, Jokerovom modnom snimanju pridružio se i simpatični jorkširski terijer Charlie koji se savršeno snašao u ovom retro okruženju. Sakou klasičnog kroja u kombinaciji s kratkim hlačicama odlično pristaje damska bijela pelerina i izbor asesoara u istoj boji. Uz dodatke poput lakirane torbice i trendi Mary Janes cipela u metalic varijanti koje su hit model ove jeseni, sve što još trebate je nabaciti širok osmjeh i zaputiti se na put u nepoznato!  


sako Naf Naf 89,99 eur, kratke hlače Naf Naf 59,99 eur


torba Marella 159,00 eur


pelerina Twinset 199,00 eur


balerinke Fabio Rusconi, Karla 240,00 eur


naočale YSL, Optika Anda 420,00 eur


kapa Mango 19,99 eur


ogrlica In Personalize 35,00 eur


ZAVODLJIVA PLAVA

U eri modnog maskimalizma, kao materijal favorit u najnovijim modnim kolekcijama ističe se pliš, raskošna tkanina koja privlači pažnju. U zavodljivoj petrolej plavoj nijansi, ovaj materijal savršeno pristaje haljini bogatog volumena i dubokih proreza, koja će vas, sigurni smo, pretvoriti u pravu filmsku divu. Uz it model čizama iznad koljena u istoj boji, ovaj outfit dokaz je kako jesen može biti glamurozna i zavodljiva.


haljina Mona 319,00 eur


torbica Mango 39,99 eur


čizme Pinko 616,00 eur


SJETNA SMEĐA

Nakon zaigranih i bezbrižnih ljetnih tonova, jesen traži nešto odvažnije i ozbiljnije kombinacije. Ovaj styling koji kombinira moćnu bordo nijansu i smeđe tonove donosi sve prave komade za jesensko raspoloženje: plisirana duga suknja sa statment dugmadima i prozirni bodi dugih rukava traže toplu jaknu kakva je ova s kontrastnom unutrašnjošću. Uz udobne koleđice niskog potplata i oversized puffer torbu, spremni sta za duge jesenske šetnje prirodom.


body Twinset 138,00 eur


suknja Mona 243,90 eur


torba Seventy 224,00 eur


jakna Elisabetta Franchi 829,00 eur


mokasinke Gant 194,00 eur, čarape New Yorker 9,99 eur


naočale Gucci, Optika Anda 425,00 eur, ogrlica In Personalize 87,00 eur


DIVLJA CRNA

Basic komad svakog jesenkog outfita je neizostavna kožna jakna, a ovaj oversized model dužeg kroja i istaknutog pojasa bit će sigurna okosnica za slaganje jesenskih kombinacija. Slip suknja animal printa nametnula se kao idealan partner takvoj jakni, uz slojevitu kombinaciju pamučnog topa i prsluka. Crne kožne gležnjače komad su u koji se isplati uložiti jer će se osim uz suknju, lako kombinirati i s ostalim odjevnim komadima. 


suknja Barbour, Five Star Fashion 109,00 eur, čizme Seventy 365,00 eur


crni prsluk Pinko 194,00 eur, bijela majica New Yorker 2,99 eur


jakna Mona 576,00 eur


torbica Themoire, Karla 320,00 eur


naočale Bottega Veneta, Optika Anda 375,00 eur


KLASIČNA SIVA

Što je jesen bez sivog odijela? U Jokerovoj stilskoj igri izbor je pao na odijelo širih nogavica i  sakoa ravnog kroja s jednostavnim kopčanjem, bogatog tkanja prožetog srebrnim nitima. Ovaj će se siguran modni ulog dobro slagati uz visoku potpeticu ili gležnjaču, no uvjerili smo se kako odlično ide i uz trendi model tenisica za ležerniji dojam. Za hladnije dane lako se može nadopuniti vječnim klasicima – dugim crnim kaputom i šeširom čvrstog oboda.


sako Twinset 429,00 eur, hlače Twinset 272,00 eur


torba Mass 29,99 eur


šešir Five Star Fashion 120,00 eur


kaput Mango 179,99 eur, naočale Bottega Veneta, Optika Anda 605,00 eur


tenisice Nike, Mass 89,00 eur


body Pinko 194,00 eur, ogrlica New Yorker 5,99 eur


NJEŽNA BEŽ

Za kraj pregleda ove jesenske palete modnih trendova ostaje jedna nježna kombinacija nijansirana bež tonovima koju čine oversized trendi komadi: kratka jakna s rukavima naglašenog volumena, bogata prozirna bluza s bisernim aplikacijama i traperice širokih nogavica s istaknutim džepovima. Izbor cipela i asesoara daje ovom stajlingu netipičan jesenski štih, no jesen je upravo takva – nepredvidiva i prepuna iznenađenja kojima se treba prepustiti. 


jakna Imperial 179,99 eur


košulja Elisabetta Franchi 476,00 eur


jeans Pinko 265,00 eur, naočale YSL Optika Anda 480,00 eur


cipele Mass 39,19 eur


torba Guess, Mass 145,00 eur



Model: Anamarija Alebić
Psić: Yorkie Charlie
Foto: Daniela Rudan Velat
Styling&organizacija snimanja: Katija Čizmić
Make up: Ivana Abaza / Fabu Spot
Hvala gospodinu Maritu Čizmiću na ustupanju VW Bube za potrebe snimanja.
Vaša reakcija na temu