Pamela Midžić završila u bolnici: 'Ne odustajem od onoga što volim, ponovno ću se prijaviti na Supertalent'

Pamela Midžić završila u bolnici: 'Ne odustajem od onoga što volim, ponovno ću se prijaviti na Supertalent'

Ogorčena je na članicu žirija Martinu Tomčić


Mlada Osječanka Pamela Midžić nastupila je u nedjelju navečer u Supertalentu, ispala je glatko, zasvijetlila su četiri slova X, žiri je 19-godišnjakinju počastio riječima kakve idu u takvim showovima, a na društvenim mrežama je krenulo naslađivanje. Pogodilo je sve to, završila je u osječkoj bolnici, slabo se osjeća, trenutačno je na infuziji. Ipak, smogla je snage odgovoriti nam na nekoliko pitanja...

U nedjelju si nastupila na zabavnom showu Supertalent. Kako si zadovoljna nastupom? Jesi li očekivala bolji prolaz?

- Nisam oduševljena svojim nastupom, ja sam to mogla bolje, ali kada čovjek stane pred onoliko ljudi i žiri koji je stručan, onda se uplaši i izgubi, pa nastup ne bude kako je zamišljao.

Kako bi ocijenila vlastite vokalne sposobnosti na skali od 1 do 5?

- Uh, svoje vlastite vokalne sposobnosti?! Pa, iskreno, ne znan, nije da sam do sada išla u neke škole i da sama sebe mogu ocijeniti, ali dok ne počnem ići na sate pjevanja svakako bih si dala neku trojkicu.

Imaš li podršku obitelji i najbližih ili ti pak savjetuju da se ostaviš pjevanja?

- Iman podršku, vjeruju da bih jednog dana mogla postati bolja, govore mi da se ne obazirem na komentare hejtera, kao što i činim i samo idem naprijed k ostvarenju svojih ciljeva.

Članica žirija Supertalenta Martina Tomčić kazala je da su ti pravi prijatelji oni koji ti kažu da tvoja izvedba nije dobra, a da moraju oprati uši oni koji te uvjeravaju da je to dobro. Slažeš li se s njom?

- Naravno da se ne slažem s njom, niti ću ikada, nije da samo meni nije draga nego i većini, nikada neću razumjeti zašto je uopće ona članica žirija. Pravi se previše stručna, a dosta toga nema pojma i nadam se da ovo čita jer ako čita neka zna da ja nikada nisam rekla da nekoga mrzim, niti sam ikada ikoga mrzila, ali nju baš mrzim. Čak i da mi je dala prolaz, moje mišljenje se ne bi promijenilo.

Martina ti je savjetovala i da se više ne izlažeš na ovaj način. Hoćeš li je poslušati?

- Nema te stvari koju bih nju poslušala, čak i dok ti sve ovo govorim iznervirala sam se na samo ime 'Martina'. Nastavljam dalje i vjerujem sebi.

Iako si i ranije nailazila na negativne kritike vezano uz svoje pjevanje, ipak nisi odustala od ideje da postaneš pjevačica. Zašto?

- Nisan odustala od te ideje niti ću ikad, čak ću se prijaviti i na sljedeću sezonu, samo da se hejteri grizu kao i ona, nadam se da će se jednoga dana i pojesti, ne odustajem zato što obožavam pjevati, volim to i ne planiran dizati ruke od onoga što volim, to ti je kao i u ljubavi, ne ostavljaš onog koga voliš, a glazba i pjevanje su moje dvije najveće ljubavi.

Što bi poručila onima koji se šale na tvoj račun na društvenim mrežama?

- Pa zapravo ne bih ja to nazvala šalom na moj račun jer mene to ne dira, pišu jer u današnjem vijeku ti nema onoga 'gledan svoj život, a za tuđi me briga', tu svatko gleda kako bi nekoga ukopao, a ne razumiju da time ukopavaju sami sebe, čak i ne razumiju da mene ti komentari stvarno ne diraju, ali očito svoje komplekse liječe na krivome mjestu. No, ima Boga, sigurna san.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(53090, "");
Pregledaj komentare