Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pandora GreenBox ima novu cheficu i novi meni!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Pandora GreenBox ima novu cheficu i novi meni!

Aleksandra Dojčinović Berticioli radila je u Dubaiju, Italiji, Francuskoj, Venezueli, Londonu, Istanbulu...

Lockdown, otvori pa zatvori, pa može pa ne može… i sve slične oscilacije, nisu nas bacile na koljena. Je li tome razlog što je radno okružje zelena oazica u kojoj cvrkut ptica označava puni sat, loza mijenja boje s promjenom godišnjih doba?! Dišemo punim plućima, stvaramo, smišljamo i kreiramo i veselimo se toplijim vremenima. 

Kreativnost je ključan faktor cijelog Pandora GreenBox tima, isto kao i ljubav i očuvanje prirode, te sve one sitnice koje danas možeš učiniti za bolje sutra… Veseli nas da s dolaskom proljeća imamo priliku predstaviti šinjorinu Aleksandru Dojčinović Berticioli - našu novu šeficu kuhinje.


Svojim bogatim radim iskustvom: u Novom sadu, Budvi, Splitu, Dubaiju, Italiji, Francuskoj (St. Tropes), Venezueli (Caraca),  Budimpešti, Londonu, Istanbulu i Grčkoj (Miconos), a kako to inače biva u našem gradu, zaljubila se i u njega i u Petra. I ostala, i sada je naša.

Uspjela je donijeti dašak svježine i znatno oplemeniti gastronomsku scenu našeg grada. 

Meni je izuzetno zavodljiv - kako izgledom tako i okusima 

Red je da selektiramo i neke jako moćne žene po kojima su nazvana jela: 



Daryl Hannah - rižot od mrkve, brusnica datulja…



Gina Lollobrigida - tjestenina s pestom od rikule, sušenim pomicama, pepel od maslina...



Portia de Rossi - kolač od bademovog brašna, aromatična krema, sezonsko voće, 



Gwyneth Paltrow - raw slastica s indijskim oraščićima, avokadom, matchom… 



Dolly Jones - mousse od crne trube, 



Joan Mitchell - pohane tikvice, pire od graška



Elena de la Vega(N) - orzot s gljivama, grahoricama, povrćem i curryjem.

…samo su neka od jela s novog menija. 

Nakon prošlogodišnje ljetne edicije veganskog burgera - The Girl From Ipanema, do zvijezda i natrag letimo s Lucy. Baš kako su The Beatlesi savršeno složili hit 'Lucy in the Sky with Diamonds', tako je naša Saška i tim složili mega hit - veganski burger s dnevno svježim homemade pecivom. Polpetica od gljiva, orza, oraha, melodiozni umak, svježe i kiselo povrće. Recept za minimalno jedan bis. 

U restoranu je hrana ključan faktor, naravno. Ali nas veseli da imamo i bogatu ponudu pića. Svježe cijeđeni sokovi savršeno su izbalansirani kako bi u svakom trenutku i ovisno o raspoloženju imali odličan 'lift me up' učinak. Smoothie, nice cream bowlovi, chia pudinzi, organski čajevi, matcha… Blendovi toplih napitaka obogaćeni superfood dodacima kao što su maca, camu camu, ashwagandha, shiitake prah… Pažnju smo posvetili i Ayurvedi, nastojeći poštovati rituale i pravila, ali i donoseći dašak new agea. Tako npr visoko kvalitetni začini ključan su faktor za pripremu aromatičnog golden milka, dok za različite konstitucijske tipove imamo izvrsno balansirane čajeve koje pripremamo i tople i hladne. 

Mogli bismo sada još dosta dugo nabrajati paletu odličnih proizvoda koje plasiramo iz ove naše čarobne, zelene kutijice, ali nekako bismo voljeli da i sami dođete vidjeti i osjetiti. Tu nije u pitanju tipičan restoranski đir. Trudimo se dobrim primjerom probuditi svijest među ljudima o važnosti zdrave prehrane, šarolikom unosu namirnica, očuvanju prirode kao i same planeta Zemlje. 

Pandora GreenBox je senzorni doživljaj, lifestyle, trenutak goundinga koji ne želiš više napustiti. 

A ovu subotu tijekom cijelog dana od 9 do 20 sati možete kušati naš novi jelovnik uz tri stvari ti činiš za našu Planetu?gratis čašu najsvježijeg pošipa Nericu 2020. 

Rezervacije na 021 236 120 ili na Facebooku Pandora GreenBox.

Na Facebook stranici Dalmatinskog portala možete osvojiti obrok na ovoj oazi, a trebate dati najkreativniji odgovor na pitanje koje tri stvari radite za naš planet.

Vaša reakcija na temu