Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SRCE ĆE NAM PUKNUTI Papiga Guzmi odletjela iz doma na Žnjanu, vlasnica nudi nagradu nalazniku

SRCE ĆE NAM PUKNUTI Papiga Guzmi odletjela iz doma na Žnjanu, vlasnica nudi nagradu nalazniku

Ljudi, on je nama kao pernato dijete. Ne znam niti kakvu bih nagradu ponudila jer je on nama neprocjenjiv, ali onaj tko ga pronađe može očekivati novčanu zahvalu - poručila je vlasnica

Splićanka je danas ostala bez svoje papige Guzmija i sve građane moli za pomoć. Riječ je o mužjaku nimfe koji je odletio iz svog doma na Žnjanu.

- Danas nam se dogodilo ono što smo uz mjere opreza godinama izbjegavali. Unatoč konstantnom provjeravanju prozora u stanu, naš Guzmi je izveo čudo i izletio. Dakle, mužjak nimfe, jako pitom i vjerojatno će doći svakome ako namiriše hranu. Odletio u Splitu na Žnjanu, ali mogao bi biti i u okolnim kvartovima - objašnjava vlasnica Ivana i dodaje:

- Ljudi, on je nama kao pernato dijete. Izlegao se kod mene, doma ga čeka pernati tata i srce će nam puknuti bez njega. Ako ga vidite ili vam se samo učini da čujete papigu, zovite, molim vas! Svuda smo polijepili letke u nadi da ga što prije nađemo jer su najavili kišu i noću vani nije toplo. Ne znam niti kakvu bih nagradu ponudila jer je on nama neprocjenjiv, ali onaj tko ga pronađe može očekivati novčanu zahvalu. Molim vas, dijelite objavu. I pazite na prozore u stanu s papigama. Ovaj se frajer kroz sobu uvukao u kupaonicu i izmigoljio kroz 4 centimetra podignutu roletu. I dalje nam nije jasno kako se uopće našao tu jer je bio cijelih 5 minuta bez nadzora. Očito je nekad i toliko dovoljno - poručila je.

Za sve informacije se javite na 091 343 7570.

Vaša reakcija na temu