Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PARADISO Božićna bajka počela je sinoć u preuređenom baru u centru Splita

PARADISO Božićna bajka počela je sinoć u preuređenom baru u centru Splita

Zabava se nastavlja večeras uz Frosty Saturday

Sinoćnjim Home Alone partyjem uz antologijske hitove u režiji DJ Duple otvoren je adventski program Fairytale u Paradiso baru, koji je za ovu prigodu zasjao u blistavom božićnom ruhu.

Nedavno preuređeni bar koji se nalazi na adresi Kamila Tončića 4 (pokraj restorana Chops & Grill) pripremio je poseban meni koji će vas grijati ove zimske dane. Ponuda toplih napitaka, vrhunskih koktela i malih zalogaja upotpunila je Paradisovu božićnu priču.

Sudeći prema sinoćnjem zabavi koju su posjetila brojna poznata lica, Paradiso bar će biti ovogodišnje hit adventsko mjesto u Splitu. Već večeras od 21 sat zabava se nastavlja, a na program je Frosty Saturday uz glazbeni odabir DJ Meen Mareena. 

Vaša reakcija na temu