Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PARADISO Božićna bajka u baru u centru Splita se nastavlja ovaj vikend

PARADISO Božićna bajka u baru u centru Splita se nastavlja ovaj vikend

Bogati program započinje već večeraš uz Saxy Thursday i svirku uživo

Ovogodišnje hit adventsko mjesto u gradu zasigurno je Paradiso bar na adresi Kamila Tončića 4, koji je prošlog vikenda zasjao u blistavom božićnom ruhu na otvaranju Fairytale božićnog programa. 

Večeras s početkom u 21 sat na programu je Saxy Thursday uz čarobnu live svirku Ivora Zlodre na saksofonu i Mira Mrassa na akustičnoj gitari.

U petak je na rasporedu Christmas Boogie - All Time Classics uz glazbeni odabir DJ Meen Mareena, dok je subota rezervirana za antologijske strane i domaće hitove 70-ih, 80-ih i 90-ih godina koje će puštatiti DJ Luka na tematskoj večeri Jingle all the Way.

Vaša reakcija na temu