Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PARK CAFFE & FOOD Dugopolje dobilo novi gastro kutak
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

PARK CAFFE & FOOD Dugopolje dobilo novi gastro kutak

Food court se nalazi u sklopu Top outlet centra

Dugopolje je dobilo food court. 'Park caffe & food' otvoren je na prvom katu Top outlet centra.

- Ako ste u Dugopolju i želite pojesti izvrsnu pizzu, burger, sendvič, tortillu, salatu ili nešto iz zdravog kutka poput pudinga od prosa, zobene kaše, pirovih palačinki, obavezno svratite do 'Park caffe & food' - poručili su iz novootvorenog gastro objekta koji do kraja siječnja nudi 10 posto popusta na sve namirnice.

- Burgere radimo od 100% junetine iz lokalnog uzgoja, naše pizze su od najkvalitetnijih sastojaka i pazimo da koristimo domaće proizvode. Nudimo i domaći pomfrit. Što se tiče zdravog kutka, u ponudi imamo i hranu koja je pogodna za osobe intolerantne na gluten. Uglavnom, za svakoga ponešto - dodali su.


Vaša reakcija na temu