Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pernar: Požalili su mi se Riječani da nijedan medij nije pratio njihov karneval

Pernar: Požalili su mi se Riječani da nijedan medij nije pratio njihov karneval

Do izražaja je došla genijalnost organizatora Splitskog krnjevala koji je s malo resursa napravio živi show

Na vijestima javljaju da sam se oženio za Avu Karabatić. Vijest je istinita, ali 'ženidba' nije bila prava, bila je u sklopu Splitskog krnjevala. Drago mi je da sam promovirao grad Split i gurnuo ga na naslovnice ne samo lokalnih, nego i regionalnih medija koji su redom popratili naše vjenčanje, ali i prenijeli vijest o samom karnevalu - napisao je večeras na Facebooku Ivan Pernar, uz 'čestitke organizatorima jer su odabrali pravi par'.

- Napomene radi, neki Riječani su se žalili da niti jedan medij nije prenio vijest o njihovom karnevalu iako su imali više od 60 grupa sa preko 4500 maškara, dok ovaj splitski nije imao više od nas 70-ak izvođača. Ta informacija zapravo govori da za medijsku popraćenost nije bitan broj maškara nego tko su one, i tu opet dolazi do izražaja genijalnost organizatora Splitskog krnjevala koji je s malo resursa napravio živi show koji su mass mediji čak i livestreamali. Ovom prilikom zahvaljujem i splitskom gradonačelniku prof. Baldasaru koji je ne samo podržao organizatore u ideji nego i sudjelovao s nama u showu - još je objavio ovaj saborski zastupnik Živog zida, dodavši da on nosi masku samo za vrijeme karnevala.

Vaša reakcija na temu