Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Petar Nižić dobio sina, ime će dobiti po pokojnom ocu Stipi koji je na taj dan preminuo

Petar Nižić dobio sina, ime će dobiti po pokojnom ocu Stipi koji je na taj dan preminuo

'Ovaj život je čudo ako ga zaživite s dovoljno pozitive'

Splitski pjevač Petar Nižić, a ujedno i vojnik u Hrvatskoj ratnoj mornarici, po drugi put je postao otac. Njegova dvoipolgodišnja kćerkica Lara dobila je brata, a njegova zaručnica na svijet je donijela malenog Stipu. Dobio je ime po Petrovom pokojnom ocu koji je umro prije točno tri godine na isti dan. 

- Ima tri godine (19. 05. 2016) napustio me otac, a 19. 05. 2019 rodio se Stipe već unaprijed određen da će se nazvati po mom ocu. Ne vjerujte u čuda i da sve u ovom životu znači nešto? Ovaj život je čudo ako ga zaživite s dovoljno pozitive. Sve rane su zacijelile! Bože hvala ti - poručio je 24-godišnji Splićanin kojeg pamtimo po nastupao u showu ‘Zvijezde’, ali i po akciji koju je pokrenuo ‘Budi dobar tata'.

Naime, Petar Nižić 'izazvao' je sve očeve da na svojim profilima na društvenim mrežama sami naprave objavu u kojoj će pokazati koliko im znače njihova djeca, a pod sve da stave hashtag #budidobartata. 

- Tko zna što te u životu čeka. Većinom je život jako okrutan. Jedno znam, dok moje srce kuca uz sebe imaš ratnika koji život daje za tebe i tvoju obitelj - poručio je uz fotografiju sa sinom. 

Vaša reakcija na temu