Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Flickr.com Peti tjedan Kreativnog proljeća počinje Vinskim uvodnikom

Peti tjedan Kreativnog proljeća počinje Vinskim uvodnikom

Obilazak Muzeja grada Kaštela i Kaštel Lukšića na rasporedu je u subotu

Peti tjedan Kreativnog proljeća pod nazivom 'Kaštili' počinje danas Vinskim uvodnikom u dvorcu Rušinac. Predstavit će se vinari Donja Kaštela, a prijave se vrše na adresu: info@kreativnadalmacija.hr. 

U Utorak će u 20 sati Irena Radić Rossi održati predavanje na temu 'Arheološka baština u podmorju Kaštelanskog zaljeva', u dvorcu Vitturi. U sklopu 'Srijede u Ulici kaštelanskog Crljenka' održat će se predavanje 'Plan uređenja obalnog pojasa Kaštela', u dvorcu Vitturi u 20 sati, a u subotu Turistička zajednica Kaštela organizira obilazak Muzeja grada Kaštela i Kaštel Lukšića pod nazivom 'Gost u svom gradu'. Ako želite prisustvovati ovoj turi trebate se prijaviti se na e-mail adresu: info@kastela-info.hr.

Detaljnije informacije možete pratiti na Facebook stranici: https://www.facebook.com/pg/Kreativnoproljece/about/

Vaša reakcija na temu