Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Petnaestica u rujnu najavljuje uzbudljivu jesen u Jokeru
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Petnaestica u rujnu najavljuje uzbudljivu jesen u Jokeru

Preuređen je Sky Garden na četvrtom katu trgovačkog centra

Prve pripreme za školu su obavljene, ljetna sezona se bliži kraju, a jesenska je već iza ugla. Zato Petnaestica u rujnu dolazi u pravi čas - ovog petka, 15. rujna, u Jokeru vas čekaju najbolji popusti koji jamče prave uštede. Bilo da ćete do Jokera navratiti po redovnu spizu, sitnice za kućanstvo, modne novitete ili još poneki artikl s back-to-school liste, sigurni smo da ćete pronaći upravo ono što trebate, a pri tom uštedjeti. Popuste koji vas ovog petka očekuju u Jokeru otkrijte na linku i pripremite shopping liste za još jednu Jokerovu Petnaesticu.

A nakon shoppinga najbolje prija dobra kava i kolač u kojima možete uživati u preuređenom prostoru Sky Gardena na četvrtom katu Jokera. Vaše omiljeno mjesto za druženje uz omiljeni napitak zasjalo je u novom, svježem i modernom ruhu, bogato zelenilom u kojem će vaša svakodnevna rutina ispijanja kave i uživanja u omiljenoj slastici iz slasne Sky Garden vitrine biti još ugodnija.

Fotogalerija: Sky Garden

No to nisu jedine novosti koje vas očekuju u Jokeru. Sa zadnjim danima ljeta i početkom jeseni,  u Joker stižu i nova otvorenja. Tako će sve ljubiteljice beauty ponude oduševiti skoro otvorenje Kiko Milano trgovine, dok će se za dozu modnih noviteta u ponudi Jokera pobrinuti nova otvorenja premium trgovina Shoetique i Mona.

Novosti u Jokeru ne nedostaje, veselimo se uzbudljivoj shopping sezoni u omiljenom splitskom centru!

Vaša reakcija na temu