Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Petnaestica - u subotu u Joker po top uštede!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Petnaestica - u subotu u Joker po top uštede!

Došlo je pravo vrijeme za sve one koji uz minimalni trošak vole dobiti maksimalni modni učinak!

Prva Jokerova Petnaestica u novoj godini, u subotu, 15. siječnja, pravi je win-win za shopping majstore: uz blagodati sezonskih sniženja, u subotu u Jokeru uživajte u dodatnim popustima uz koje se cijene u pojedinim trgovinama spuštaju i do 60%. Zato je došlo pravo vrijeme za sve one koji uz minimalni trošak vole dobiti maksimalni modni učinak!

Odličan je tajming i za kupnju sportske opreme (jer novogodišnje odluke ste sigurno donijeli) te svih onih neutralnih, uvijek potrebnih dječjih odjevnih komada i upotpunjavanje garderobe vaših mališana. A tu su i uvijek dobrodošli popusti na kozmetiku i make-up, proizvode za kućanstvo, dekoracije... Detaljnu listu popusta provjerite na Jokerovoj stranici.

Vidimo se stoga u subotu u Jokeru na najboljem shoppingu ovoga siječnja - Jokerovoj Petnaestici!

Vaša reakcija na temu