Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PETNAESTICA Utorak u Jokeru uz maksimalne uštede!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

PETNAESTICA Utorak u Jokeru uz maksimalne uštede!

Provjerite listu popusta

Još jedan 15. u mjesecu, još jedan mali shopping festival u Jokeru! Jokerova Petnaestica u studenome donosi sjajne popuste na aktualne jesensko-zimske kolekcije koje očaravaju ljubitelje mode. U očekivanju hladnijih dana na popustima će se zasigurno naći komadi koji možda nisu prikladni za jako niske temperature, ali zato su idealni za prijelazna razdoblja koja ove sezone traju duboko u jesen.

Nijedna Petnaestica ne može proći bez opskrbljivanja onime što treba svakoj obitelji - redovite kupnje hrane (ovoga utorka ne propustite i posebne Tommy kupone s uštedama povodom Petnaestice) te potrepština za domaćinstvo koje možete nabaviti uz odlične popuste u drogerijama u Jokeru, kozmetike, opreme za dom...

Zabilježite utorak, 15.11., kao dan za velike uštede u svakoj kupnji u vašem omiljenom shopping centru - na rasporedu je Jokerova Petnaestica. 

Listu popusta pronađite na linku. Vidimo se u Jokeru! 

Vaša reakcija na temu