Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: press Pijerova prva pjesma u 24 sata pregledana 40 tisuća puta, Huljić ponosan

Pijerova prva pjesma u 24 sata pregledana 40 tisuća puta, Huljić ponosan

'Velik je uspjeh da se uopće hrvatska glazba nađe u trendingu top 10'

Novi suradnik Tončija Huljića - Petar Šegetin, umjetničkog imena Pijero - nakon jučerašnje premijere svoje prve pjesme 'Da me malo srića stigne' već bilježi uspjeh. Naime, u prva 24 sata na 8. je mjestu trendinga YouTubea, s više od 40 tisuća pregleda. 

Čini se da je stari dalmatinski zvuk pjesama koje izvodi 18-godišnji Korčulanin, osim Huljića, oduševio i slušatelje koji takav dulje vrijeme nisu imali prilike čuti takav, osobito od nekog tako mladog.

'Te pjesme zvuče kao starinske, no s vremenom postaju bezvremenske. Inače, velik je uspjeh da se uopće hrvatska glazba nađe u trendingu top 10, a kad se radi o debitantu i ovakvoj specifičnoj glazbi, ovakav rezultat u samo 24 sata smatram zaista velikim', rekao je Tonči Huljić.

Pijero - mladi čovjek stare duše, kako kaže Tonči - ni sam ne može vjerovati kako je brzo pjesma osvojila publiku.

'Sve mi ovo zvuči kao da sanjam - od trenutka kad je Tonči rekao da će mi napisati pjesmu pa sve do danas kada ju je publika tako lijepo prihvatila. Jako me to raduje i neka svi nastave guštati u pjesmi', rekao je Pijero.

Na Pijera bi zasigurno jako bio ponosan i njegov krsni kum, legendarni glazbenik Vinko Coce, čije je odijelo nosio na snimanju spota.


Vaša reakcija na temu