Grupa Pink Panther večeras nastupa na Rivi

Grupa Pink Panther večeras nastupa na Rivi

Predstavljamo članove ovog splitskog benda

Večeras na Rivi u sklopu Zimskog akvarela nastupa Pink Panther bend iz Splita. Djeluju od 2000. godine kao grupa koja broji pet članova. Članovi su školovani glazbenici s dugogodišnjim iskustvom u nastupima po Hrvatskoj i inozemstvu. Predstavljamo ih pojedinačno...

Ivan Komić - profesor glazbenog obrazovanja, dobitnik nagrada na festivalima kao aranžer i producent. Klavijature, truba i vokal. Surađivao je sa Željkom Bebekom, Nenadom Vetmom, Oliverom Dragojevićem, te mnogim drugim imenima estrade.

Branimir Beneš - profesor gitare na splitskom Glazbenom učilištu, od samih početaka u bendu, svira gitaru i djeluje kao odličan vokal.  Znanje i iskustvo gradi godinama na mnogobrojnim nastupima i suradnjom sa mnogim glazbenicima.

Jan Ivelić - bubnjar, kompozitor, aranžer i producent. Godine 2001. ulazi u zagrebački 4Funk band i počinje svirati sa funk legendom Dinom Dvornikom i ta je suradnja trajala do 2002. godine. Od 2004. do 2008. surađuje sa splitskim hip-hop bandom TBF te je snimio i aranžmanski sudjelovao na njihova dva najuspješnija albuma: Maxon universal i Galerija Tutnplok, za koje su dobili 11 Porina. Godine 2009. sudjeluje na bubnjarskom seminaru u Grožnjanu te pobjeđuje na audiciji/natjecanju za trotjedni intenzivni tečaj škole bubnjanja u NY na Drummers Collectiveu čiji su žiri sačinjavali neka od najvećih svjetskih bubnjarskih imena kao što su Bill Bruford, Horacio Hernandez i Pete Lockett. Od 2008. je surađivao s Oliverom Dragojevićem s kojim je odsvirao prestižni koncert 2010. u legendarnom londonskom Royal Albert Hallu te mnoštvo ostalih nastupa po Australiji, Kanadi i Americi od kojih je na posljednjem svirao u Las Vegasu s Oliverovim gostima.

Tomislav Pavela (bass gitara) svoje iskustvo gradi u bendovima s kojima je surađivao i sam stvarao. Ljubav prema glazbi njeguje od malih nogu, dok su idoli po kojima je učio svirati velika svjetska imena.

Nataša Reić Matković - svoje glazbeno vokalno iskustvo stiče od ranih dana u KUD-u 'Jedinstvo', pjevajući po zborovima i dječjim festivalima osvajajući razne nagrade. Najveće iskustvo dolazi kroz rad s Doris Dragović s kojom pjeva 15 godina kao prateći vokal, a njihov zajednički nastup su okrunile Natašinim gostovanjem u Lisinskom i Spaladium Areni kao njenom posebnom gošćom, kao član orkestra Joška Banova postaje 2010. godine, surađivala je s mnogim imenima estrade - Zoricom Kondžom, Oliverom  Dragovjevićem, Draženom Zečićem, Giannijem Stipaničevom, dok najveće zadovoljstvo dijeli u suradnji s Gibonnijem kao prateći vokal.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14