Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Grupa Pink Panther večeras nastupa na Rivi

Grupa Pink Panther večeras nastupa na Rivi

Predstavljamo članove ovog splitskog benda

Večeras na Rivi u sklopu Zimskog akvarela nastupa Pink Panther bend iz Splita. Djeluju od 2000. godine kao grupa koja broji pet članova. Članovi su školovani glazbenici s dugogodišnjim iskustvom u nastupima po Hrvatskoj i inozemstvu. Predstavljamo ih pojedinačno...

Ivan Komić - profesor glazbenog obrazovanja, dobitnik nagrada na festivalima kao aranžer i producent. Klavijature, truba i vokal. Surađivao je sa Željkom Bebekom, Nenadom Vetmom, Oliverom Dragojevićem, te mnogim drugim imenima estrade.

Branimir Beneš - profesor gitare na splitskom Glazbenom učilištu, od samih početaka u bendu, svira gitaru i djeluje kao odličan vokal.  Znanje i iskustvo gradi godinama na mnogobrojnim nastupima i suradnjom sa mnogim glazbenicima.

Jan Ivelić - bubnjar, kompozitor, aranžer i producent. Godine 2001. ulazi u zagrebački 4Funk band i počinje svirati sa funk legendom Dinom Dvornikom i ta je suradnja trajala do 2002. godine. Od 2004. do 2008. surađuje sa splitskim hip-hop bandom TBF te je snimio i aranžmanski sudjelovao na njihova dva najuspješnija albuma: Maxon universal i Galerija Tutnplok, za koje su dobili 11 Porina. Godine 2009. sudjeluje na bubnjarskom seminaru u Grožnjanu te pobjeđuje na audiciji/natjecanju za trotjedni intenzivni tečaj škole bubnjanja u NY na Drummers Collectiveu čiji su žiri sačinjavali neka od najvećih svjetskih bubnjarskih imena kao što su Bill Bruford, Horacio Hernandez i Pete Lockett. Od 2008. je surađivao s Oliverom Dragojevićem s kojim je odsvirao prestižni koncert 2010. u legendarnom londonskom Royal Albert Hallu te mnoštvo ostalih nastupa po Australiji, Kanadi i Americi od kojih je na posljednjem svirao u Las Vegasu s Oliverovim gostima.

Tomislav Pavela (bass gitara) svoje iskustvo gradi u bendovima s kojima je surađivao i sam stvarao. Ljubav prema glazbi njeguje od malih nogu, dok su idoli po kojima je učio svirati velika svjetska imena.

Nataša Reić Matković - svoje glazbeno vokalno iskustvo stiče od ranih dana u KUD-u 'Jedinstvo', pjevajući po zborovima i dječjim festivalima osvajajući razne nagrade. Najveće iskustvo dolazi kroz rad s Doris Dragović s kojom pjeva 15 godina kao prateći vokal, a njihov zajednički nastup su okrunile Natašinim gostovanjem u Lisinskom i Spaladium Areni kao njenom posebnom gošćom, kao član orkestra Joška Banova postaje 2010. godine, surađivala je s mnogim imenima estrade - Zoricom Kondžom, Oliverom  Dragovjevićem, Draženom Zečićem, Giannijem Stipaničevom, dok najveće zadovoljstvo dijeli u suradnji s Gibonnijem kao prateći vokal.

Vaša reakcija na temu