Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram Pišek nakon smrti Vidoja: Znam tko ne bi želio da se zatočim u tuzi, da utihnem

Pišek nakon smrti Vidoja: Znam tko ne bi želio da se zatočim u tuzi, da utihnem

'Život ide dalje'

Voditeljica Nikolina Ristović ex Pišek, nakon smrti supruga Vidoja Ristovića, vrijeme provodi u Zagrebu s njihovom kćeri Unom

Za 24 sata je otkrila da je u potrazi i za novim poslom te se nada voditeljskom angažmanu, a danas je poručila na Instagramu da život teče dalje.

- Ovako sam se od sada odlučila osjećati! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja…

Život teče. Znam tko ne bi želio da se zatočim u tuzi i u zamci predavanja sudbini, i znam tko ne bi želio da utihnem. Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio… I tu sam, oslonac i stijena kada god zatreba, o koju ce se razbiti sve loše misli i nakane. Istina je prava vrijednost. Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži vjerojatnosti; istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja.. - napisala je voditeljica ispod objave. Sudeći prema fotografijama, bila je na tretmanu lica. 

- Nakon dosta vremena osjetila sam se tetošenom i vraćenom u život - napisala je voditeljica.

Vaša reakcija na temu