Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Pjevač Iron Maidena u Splitu je snimljen u majici Hajduka

Pjevač Iron Maidena u Splitu je snimljen u majici Hajduka

Pripreme za turneju

Članovi benda Iron Maiden snimljeni su u Splitu početkom mjeseca. Naime, Iron Maiden je u Splitu trebao biti do sredine svibnja ove godine, a povod dolaska nije novi koncert u gradu pod Marjanom. Slavni metalci izabrali su Split kao grad u kojem će se pripremati za nadolazeću turneju, a sinoć je postalo jasno da su i dalje u Splitu.

Jedan splitski pub na svom je Instagram profilu objavio priču u kojoj je napisao da ga je posjetio Bruce Dickinson, pjevač Iron Maidena, a na slici se jasno vidi i kako Dickinson nosi majicu Hajduka, što je izazvalo posebnu pažnju kod navijača splitskog kluba.


Prvi koncert na turneji koju su prije dvije godine morali prekinuti zbog pandemije koronavirusa Maideni će održati 22. svibnja u Zagrebu, a potom će uslijediti još 28 koncerata u nizu gradova sve do kraja srpnja. Inače, članovi benda su već ranije boravili u Splitu. Prvi koncert održali su na splitskom Poljudu 2008. godine, a potom su 2016. svirali u Spaladium Areni, prenosi Index.

Vaša reakcija na temu