Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Planet Zemlja vas treba
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Planet Zemlja vas treba

Ne propustite edukativne i zabavne radionice recikliranja plastike

Dan planeta Zemlje je 22. travnja, a ovog puta posvećujemo ga borbi protiv plastičnog otpada. Plastični otpad predstavlja ozbiljnu prijetnju našem planetu, a njegovo onečišćenje osim što uništava okoliš, ugrožava zdravlje ljudi te nanosi štetu bioraznolikosti i klimatskim uvjetima.

Jedini način da se suočimo s ovim globalnim problemom je kroz edukaciju i podizanje svijesti. Tim povodom, City Center one u suradnji sa Slobodnom Dalmacijom i udrugom Sunce u subotu, 20. travnja, organizira edukativne radionice za malene kreativce.

Pozivamo sve osnovnoškolce da nam se pridruže na kreativnim radionicama pod nazivom 'Napravi razliku, prenamjeni plastiku!' Djeca će imati priliku ne samo zabaviti se, već i naučiti kako se plastika može korisno prenamijeniti.

Termini besplatnih radionica:

• 10:00 – 10:45h

• 11:00 – 11:45h

• 12:00 – 12:45h

Ne propustite posjetiti i izložbu udruge Sunce pod nazivom 'Plastična mora' u prizemlju City Centera one, od 20. do 22. travnja, na kojoj možete saznati više o problemu plastike u morima.

Dođite i budite dio promjene! Zajedno ćemo naučiti kako čuvati naš planet Zemlju i napraviti ga ljepšim mjestom za sve nas.

Vidimo se na radionicama!

Vaša reakcija na temu