Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Plesno Valentinovo Fiesta Latina u klubu The Mind restorana Velum
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Plesno Valentinovo Fiesta Latina u klubu The Mind restorana Velum

Rezervirajte stol uz mesni ili riblji meni, sudjelujte u besplatnoj plesnoj radionici te na Dalmatinskom portalu osvojite rezervaciju stola za dvoje uz bocu Freixenet vina - a sve uz program osmišljen i za parove i za solo pojedince

Ove srijede 14. 2. 2024. održava se Plesno Valentinovo Fiesta Latina. Lokacija novootvorenog kluba The Mind je odmah uz restoran Velum u Uvali Baluni u Splitu - uz more preko puta Banovine. 

PROGRAM

Program je osim zaljubljenima namijenjen i solo gostima, a tim povodom uveden je i Semafor dress code – za parove da obuku ili stave na sebe neki crveni detalj, a solo pojedinci zeleni. Za ostalo tu je plesni podij. 

Od 20 h otvaraju se rezervacije stolova uz bogati mesni ili riblji meni. 

Od 20.30 h započinje besplatna plesna radionica Bachate za početnike uz Jakova Krželja. Nije nužno sudjelovati u paru, za solo pojedince može pomoći semafor dress code. 

Od 21 h kreće Salsa party s dva iskusna DJ-a: DJ Jhesus i DJ Daddy Cool. Naglasak će biti na bachati i salsi, ali povodom Valentinova očekujemo i ostale romantične plesove. 

REZERVACIJE STOLOVA I MENI

RIBLJI MENU

CARPACCIO LUBIN (domaći pizza kruh, parmezan, masline, limun, rajčice, kapula)

SABLJARKA (topla salata od krumpira i povrća, bijeli umak od maslaca i octa)

PARADIŽOT (jaja, prošek, šećer, rum, vanilija, mlijeko, keks)

VINO FREIXENET crno ili bijelo

MESNI MENI

TORTELLINI (chefovi domaći cappelletti, punjenje od gljiva i pršuta, krema od parmezana..)

TELEĆI RAMSTEK (rižot od šunke, maslac, češnjak, peršin, kroketi, kiselo povrće..)

ČOKOLADA (chefova čokoladna torta)

VINO FREIXENET crno ili bijelo

Rezervacije stolova i detaljne informacije su još moguće na broj telefona : 099 42 67 094

NAGRADNE IGRE

Na ulazu će se dijeliti i nagradni ticketi, jer će se tokom večeri izvući i sretan dobitnik za skorašnji Baila Conmigo congress latino u Hotelu Lav. 

A osvojiti se može i stol za dvoje uz bocu Freixenet vina. Potrebno je na Facebook stranici Dalmatinskog portala ispod ovog članka označiti osobu sa kojom želite doći. Dobitnik će biti objavljen u podne 14. 2. u komentaru članka.

Vaša reakcija na temu