POČEO SPLITSKI KRNJEVAL Meštar Gangster na rasplesanoj Rivi preuzeo ključeve grada

POČEO SPLITSKI KRNJEVAL Meštar Gangster na rasplesanoj Rivi preuzeo ključeve grada

Meštrovica je Ruskinja Natalia

Splitski krnjeval u organizaciji ekipe iz Centra plesa i ove godine započeo je u rasplesanoj atmosferi. Prošle godine splitske maškare svoju vladavinu započele su uz zumba ritmove, a ove nedjelje u podne na Rivi otvorene su koncertom Cubisma. 

- Svake godine otvarali smo Splitski krnjeval s krnjevalskim vjenčanjem. No ove godine ostali smo bez mladenaca. Kao mnogi mladi ljudi i prošlogodišnji meštri Krnjevala završili su u Irskoj, a kako na mladima svijet ostaje zapitali smo se kome ćemo ostaviti Split kad nas ne bude? Jučer je objavljeno da protekle godine u Hrvatskoj nije bilo nikad manje rođenih. A što je Hrvatska bez ljudi? Zato smo u pomoć pozvali stručnu osobu – čovjeka po kojem je snimljen i film, poznatog ljubavnog posrednika i voditelja agencije Dalmatinski samci koji je spojio preko 400 brakova diljem lijepe naše – Gangstera iz Imotskog! - rečeno je na početku.


Meštar prošlogodišnjeg krnjevala predao je Gangsteru ključeve, a meštrovica je Ruskinja Natalia.

- Prvo moramo ukinuti ministarstvo demografije jer kada netko godinama dolazi na posao a ne napravi ništa mora dobiti otkaz. Po uzoru na Mađarsku uvesti ćemo povoljne stambene kredite za nove bračne parove, a pri rođenju trećeg djeteta cijeli kredit ćemo otpisati! Majke s troje i više djece bit će oslobođene svih poreza. Ponovo ćemo uvesti tradicionalno gonjanje. To su igre mladića i djevojaka u kojima bi se našli budući bračni partneri a običaj je star u našim krajevima preko tisuću godina. Od kad nema gonjanja, nema ni brakova - poručile su splitske maškare.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(58973, "");
Pregledaj komentare