Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POČEO SPLITSKI KRNJEVAL Meštar Gangster na rasplesanoj Rivi preuzeo ključeve grada

POČEO SPLITSKI KRNJEVAL Meštar Gangster na rasplesanoj Rivi preuzeo ključeve grada

Meštrovica je Ruskinja Natalia

Splitski krnjeval u organizaciji ekipe iz Centra plesa i ove godine započeo je u rasplesanoj atmosferi. Prošle godine splitske maškare svoju vladavinu započele su uz zumba ritmove, a ove nedjelje u podne na Rivi otvorene su koncertom Cubisma. 

- Svake godine otvarali smo Splitski krnjeval s krnjevalskim vjenčanjem. No ove godine ostali smo bez mladenaca. Kao mnogi mladi ljudi i prošlogodišnji meštri Krnjevala završili su u Irskoj, a kako na mladima svijet ostaje zapitali smo se kome ćemo ostaviti Split kad nas ne bude? Jučer je objavljeno da protekle godine u Hrvatskoj nije bilo nikad manje rođenih. A što je Hrvatska bez ljudi? Zato smo u pomoć pozvali stručnu osobu – čovjeka po kojem je snimljen i film, poznatog ljubavnog posrednika i voditelja agencije Dalmatinski samci koji je spojio preko 400 brakova diljem lijepe naše – Gangstera iz Imotskog! - rečeno je na početku.


Meštar prošlogodišnjeg krnjevala predao je Gangsteru ključeve, a meštrovica je Ruskinja Natalia.

- Prvo moramo ukinuti ministarstvo demografije jer kada netko godinama dolazi na posao a ne napravi ništa mora dobiti otkaz. Po uzoru na Mađarsku uvesti ćemo povoljne stambene kredite za nove bračne parove, a pri rođenju trećeg djeteta cijeli kredit ćemo otpisati! Majke s troje i više djece bit će oslobođene svih poreza. Ponovo ćemo uvesti tradicionalno gonjanje. To su igre mladića i djevojaka u kojima bi se našli budući bračni partneri a običaj je star u našim krajevima preko tisuću godina. Od kad nema gonjanja, nema ni brakova - poručile su splitske maškare.


Vaša reakcija na temu