Foto: Veljko Martinović Počinje San sustipanske noći: Belan rasprodan, za Maksima Mrvicu u prodaju puštene posljednje ulaznice

Počinje San sustipanske noći: Belan rasprodan, za Maksima Mrvicu u prodaju puštene posljednje ulaznice

Vrata Sustipana otvaraju se večeras već od 19.30 sati, kad će i DJ Kid Va početi sa zagrijavanjem publike za Belanov koncert

Sve je spremno za sedmi San sustipanske noći kojeg će večeras otvoriti Neno Belan i Mediteran Orchestra! Ulaznice za ovaj koncert rasprodane su još prije nekoliko dana, a posljednji kontigent za sutrašnji koncert Maksima Mrvice na istom mjestu pušten je jutros u prodaju.

Vrata Sustipana otvaraju se večeras već od 19.30 sati, kad će i DJ Kid Va početi sa zagrijavanjem publike za Belanov koncert (predviđen u 21.30) za kojeg se uz njegove vjerne Fiumense uvježbavaju još jedna akustična gitara, gudački kvartet, klapa, harmonika, mandolina i udaraljke.

Organizatori iz Ritam produkcije savjetuju da se ukoliko želite izbjeći gužvu put Sustipana uputite nešto ranije, ponesete najdražu dekicu kako bi uživanje bilo potpuno i ne nosite boce jer ih osiguranje zbog sigurnosti posjetitelja neće dopustiti unijeti.

- Hvala vam što ste sedmu godinu s nama, što ste svojom ljubavlju omogućili da ponovno dođu ova dva dana kad stavimom realnost na 'off' i odsanjamo neki novi svijet - poručili su organizatori.

Svi koji nisu uspjeli kupiti ulaznicu za prvi dan Sna sustipanske noći imaju priliku sutra (petak) na istom mjestu uživati u genijalnom Maksimu Mrvici koji na Sustipan kao pratnju dovodi sve one glazbenike s kojima puni dvorane diljem svijeta u sklopu turneje 'New Silk Road'.

    PRODAJA KARATA:
    Maksim Mrvica - 220 kuna (13.7.)
    - Restoran Corto Maltese freestyle food
    - Agentcash 
    - Adriaticket 
    - Croatia Tickets
Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14