Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Info zona PODCAST 'U ZONI' Završila prva sezona, snimljeno više od 20 sati video materijala

PODCAST 'U ZONI' Završila prva sezona, snimljeno više od 20 sati video materijala

'Nadamo se da su mladi u pričama gostiju prepoznali rad, trud, želju i volju kako bi Split postao još bolje mjesto za život'

Završila je prva sezona podcasta 'U Zoni', slijedi ljetna pauza.

- S toplijim vremenom i dolaskom ljeta, sve više ljudi je na ulicama grada Splita. Baš zato je i ekipa podcasta U Zoni odlučila uzeti ljetnu pauzu i privesti kraju prvu sezonu emitiranja ovog jedinstvenog podcasta - navode iz Info zone.

Volonteri, humanitarci, arhitekti, umjetnici, poduzetnici i sportaši, ispričali su svoje priče o doprinosu društvenom i aktivističkom životu grada Splita. Što ih je motiviralo, zašto su se vratili u Split, kako oživjeti gradsku jezgru zimi, kako je biti poduzetnik u gradu Splitu - samo su neke od tema o kojima su gosti razgovarali s voditeljima Tomislavom Primorcem i Josipom Škiljom.

- Odlučili smo uzeti pauzu jer smo i mi, kao i naši gledatelji jedva čekali izaći vani, u kafiće, na zidiće, plaže i malo se odmaknuti od ekrana. Hvala svim gostima koji su svojim dolaskom u Zonu motivirali i inspirirali neke nove mlade ljude, koji su, nadamo se, u njihovim pričama prepoznali rad, trud, želju i volju kako bi grad Split postao još bolje mjesto za život. Naravno, hvala i svim pratiteljima i gledateljima, njihovim komentarima i sugestijama koji će nam pomoći u pripremi druge sezone - poručuju.

Realizacija prve 23 epizode financirana je kroz program Europske snage solidarnosti te uz financijsku podršku Grada Splita. Više od 20 sati video materijala dostupno je na YouTube kanalu podcasta 'U Zoni', a na društvenim mrežama Facebook i Instagram tijekom ljeta pratitelji će biti informirani o raznim nadolazećim aktivnostima.

Vaša reakcija na temu