Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot PODIŽE RASPOLOŽENJE Ane Paška objavila ljetnu pjesmu 'Slobodna je hit'

PODIŽE RASPOLOŽENJE Ane Paška objavila ljetnu pjesmu 'Slobodna je hit'

'Pjesma je prvo pokucala na vrata mojih ušiju i rekla da želi ući u grlo Nine Badrić'

Ane Paška objavila je sirovu verziju lagane i ljetne pjesme za podizanje raspoloženja naziva 'Slobodna je hit'. 

Stilski je drugačija od njenih dosadašnjih pjesama. Razvoj njenog nastajanja opisala je na svom Facebook profilu.

- To je bilo ovako: pjesma je pokucala na vrata mojih ušiju i rekla da želi ući u grlo Nine Badrić. Ja sam je strpljivo saslušala i pokušala razumjeti taj poriv. Kako se nije uklopila u njen novi album, pjesma je pokucala na još jedna vrata, no nitko nije otvorio. Pokušala sam je utješiti i objasniti kako moji afiniteti nisu baš estradnog karaktera, i da je možda izabrala krivu autoricu. I tako smo se nas dvije neko vrijeme slušale u tišini, a onda se ona mudro uvukla u moje tijelo i rekla: Odavde ću izaći jedino kroz tvoj glas! I evo je, sretna pjeva svoju poruku! Napokon je SLOBODNA - stoji u objavi.

Anu prate gitaristi Marin Buljanović i Mario Vranić, koji čine duo Fenge Shenge. Snimatelj je Kaja Zulin.

- Za naslov pjesme na Youtubu odgovorni su moji prijatelji koji su pri svakom slušanju zaključili kako pjesma ima hitoidni karakter, pa sam se odlučila poigrati s manifestiranjem te ideje. Jednoga dana pjesma možda dobije i svoju studijsku verziju ukoliko za nju bude raspoložena - navodi Paška.


Vaša reakcija na temu