Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Podrška dojenju u obnovljenom Baby Roomu City Centera one
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Podrška dojenju u obnovljenom Baby Roomu City Centera one

Mlade obitelji čeka ugodno opremljena prostorija

Od 1. do 7. listopada obilježava se Nacionalni tjedan dojenja u Republici Hrvatskoj, čija ovogodišnja tema glasi 'Premostimo razlike: podrška dojenju za sve'. Kako bi naglasio važnost teme i približio je mladim majkama, Koordinacijski odbor za dojenje grada Splita odlučio je dati svoj doprinos uređenju Baby Rooma City Centera one Split, prostorije namijenjene zadovoljavanju osnovnih potreba dojenčadi i manje djece.

Naime, na prvom katu City Centera one Split mlade obitelji čeka Baby Room, ugodno opremljena prostorija namijenjena zadovoljavanju osnovnih potreba dojenčadi i manje djece, a u kojoj im roditelji mogu promijeniti pelenu i nahraniti ih. Osim toga, intimno okruženje pruža dovoljno privatnosti majkama koje u miru mogu dojiti svoje malo zlato. Uslijed renoviranja centra, i ova je prostorija zablistala u novom ruhu pa tako, osim kutka za presvlačenje i dojenje, sada ima i mali dječji kutak koji sadrži stol, stolice, knjige i veliku senzornu ploču uz koju se mogu zabaviti sva djeca koja borave u prostoriji.

Od sada Baby Room krase i poticajni plakati, informativne brošure o dojenju te letci 'Mamino je mamino', koji sadrže popis aktivnosti vezanih uz dojenje na području grada Splita. Svi ovi materijali mladim su majkama sada dostupni zahvaljujući inicijativi Koordinacijskog odbora za dojenje grada Splita te partnerima projekta, DES-u i Unicefu koji su donirali plakate, kao i udruzi RODA koja je zadužena za letke.

'Nadamo se da će se materijali u ovom prostoru koristiti osobito mladim majkama, te da će im pomoći da se, zajedno s bebama, dobro osjećaju u tako važnoj fazi života kao što je roditeljstvo', poručuju iz Koordinacijski odbor za dojenje grada Splita.

Vaša reakcija na temu