Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Podržite veliku akciju pošumljavanja Mosora
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Podržite veliku akciju pošumljavanja Mosora

City Center one donirao je 100 sadnica bora, a uz vašu pomoć cilj je posaditi ih čak 1.000

Znate li da jedan hektar borovih sastojina godišnje 'ulovi' 25-26 tona ugljičnog dioksida? Osim toga, crni bor izvrsno podnosi sušu i vjetar te se prilagođava različitim vremenskim uvjetima. Upravo zato City Center one donirao je 100 sadnica ovog crnogoričnog stabla koje proizvodi kisik gotovo cijelu godinu, a cilj je mnogo veći – posaditi njih 1.000 i tako obnoviti vegetaciju na Mosoru. Što je najbolje, pomoći možete i vi! 

Dođite u eko kutak na prvom katu City Centera one i razgledajte edukativnu izložbu koja počinje na Dan planeta Zemlje, 22. travnja, i traje sve do 1. svibnja. Nakon što otkrijete brojne zanimljivosti, riješite zabavni kviz i provjerite svoje znanje. Svaki riješeni kviz, neovisno o rezultatu, znači i jedno novo stablo koje će svoje mjesto za život pronaći na Mosoru. Cilj City Centera one je donirati i posaditi čak 1.000 novih stabala. Osim što ćete pomoći pošumljavanju omiljenog izletišta Splićana, čekaju vas i odlični pokloni koji će izvrsno poslužiti već prilikom sljedećeg odlaska u prirodu. Tako osvojiti možete dekice, rashladne torbe, šalice i brojne druge poklone. Više o projektu koji će udahnuti život šumama, saznajte na web stranici City Centera one

Razgledajte izložbu, riješite kviz i uz samo malo dobre volje, pomozite zazeleniti Mosor. Vidimo se! 

Vaša reakcija na temu