Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Jadran Babić Pogledajte još jednu fotogaleriju s Mrdujske regate!

Pogledajte još jednu fotogaleriju s Mrdujske regate!

Impresivni prizori

Impresivni su prizori zabilježeni na 93. Mrdujskoj regati, jednom od najvažnijih i najdugovječnijih jedriličarskih događaja na Jadranu. Prenosimo ih u priloženoj fotogaleriji koju je priredio Jadran Babić

Posrijedi je središnji događaj ovogodišnjeg Splitskog festivala jedrenja, jedinstvene manifestacije koja od 21. rujna do 20. listopada objedinjuje najprestižnije i najpopularnije regate na području Splita i Dalmacije. 

Ovo izdanje ima posebnu draž jer se održava u znaku obilježavanja 100 godina organiziranog jedrenja u Splitu i Dalmaciji. Poseban je naglasak na stotoj godišnjici Jedriličarskog kluba 'Labud'.

Vaša reakcija na temu