Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pogledajte kako je splitska trgovina razveselila svoje kupce

Pogledajte kako je splitska trgovina razveselila svoje kupce

Razglednice s porukama mogu se pronaći u Victinim dućanima

Ovaj Uskrs zbog zabrane putovanja mnogima neće biti isti, a toga su svjesni i u splitskom trgovačkom lancu Victa. 'Ostani doma - familija te uvik čeka', naziv je kampanje u kojoj su za kupce pripremili razglednice s porukama, a svaka podsjeća na osobu ili situaciju s kojom smo se svi nekada susreli tijekom uskršnjih praznika.

'Od njenih sirnica miriše cili kat', 'Uvik pojede sve kolače prije Uskrsa', 'Svaki Uskrs dolazila je doma. Ovaj neće. Fališ.', samo su neke od poruka koje su kreirali, a svih su pozvali da se uključe dijeljenjem poruka na društvenim mrežama.

- Svjesni smo da će ovaj Uskrs biti drugačiji za svih nas i da se obitelji neće okupiti u punom sastavu. Zato smo odlučili pokrenuti kampanju i razveseliti naše vjerne kupce koji na Uskrs ne mogu biti sa svojim najbližima. Ovo je mali znak pažnje za njihovu vjernost, a sada je najvažnije da se svi ponašamo odgovorno i da ostanemo doma, jer familija nas uvijek čeka - poručili su iz Victe.

Razglednice s porukama mogu se pronaći u Victinim trgovinama Belvedere, Lazarica, Pujanke, Pazdigrad i Mertojak u Trondheimskoj ulici.

Vaša reakcija na temu