Pogledajte kako uživa obitelj Dragojević, uskoro će im se pridružiti i sedmi član

Pogledajte kako uživa obitelj Dragojević, uskoro će im se pridružiti i sedmi član

Pravi baby boom hrvatske scene u punom je jeku, evo tko sve iščekuje prinove

Petar Dragojević ne krije kako uživa u obiteljskom životu i vremenu koje provodi sa suprugom Andreom te sinovima Davidom, Emanuelom, Jonom te kćerkicom Deborom. Fotografiju je podijelio na društvenim mrežama, a obitelj Dragojević veseli se još jednoj prinovi koja stiže u studenome. Kako je kazao još ne zna je li curica ili dečko.

Čini se kako je pravi baby boom hrvatske scene u punom jeku. Osim Dragojevića, prinova se čeka i u obitelji Čagalj. Ovog puta nakon tri djevojčice glazbeniku konačno stiže sin. Troje djece uskoro će biti i u obitelji Dalibora Matanića, ali i bivše miss Hrvatske Rajne Raguž, danas Čuljak.

Sretnom vijesti pohvalila se i plus size manekenka Lucija Lugomer, kao i influencerica Jelena Perić koja je tako proslavila prvu godišnjicu ljubavi s nogometašem Igorom Bubnjićem.

Nedavno su Franka Batelić i njezin suprug, nogometaš Vedran Ćorluka razveselili domaću javnost i prijatelje objavom vijesti da čekaju svoje prvo dijete.

I košarkašica Antonija Mišura Sandrić, uskoro će se ostvariti u ulozi majke, a proslavljeni bivši boksač Stjepan Božić i njegova 35-godišnja supruga Petra, odbrojavaju dane do dolaska svoje djevojčice na svijet.

Gotovo dvije godine nakon rođenja kćerkice Balie Dee blogerica Ella Dvornik i njezin suprug Charles Pearce ponovno su u slatkom iščekivanju. U proljeće iduće godine stiže još jedna beba.

Naš proslavljeni tenisač, 31-godišnji Marin Čilić i njegova supruga Kristina čekaju svoje prvo dijete. Ovom sretnom viješću tenisač se pohvalio jučer na Instagramu gdje je objavio fotografiju na kojoj pozira s dječjim kolicima i širokim osmijehom na licu.

 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(52420, "");
Pregledaj komentare