Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pogledajte kakva vas nezaboravna zabava čeka u Dalmalandu koji već za vikend priprema brojna uzbuđenja!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Pogledajte kakva vas nezaboravna zabava čeka u Dalmalandu koji već za vikend priprema brojna uzbuđenja!

Otkako je otvoren prije šest godina, jedini zabavni park u regiji postao je omiljeno izletište za jednodnevni odmor. A od ovoga ljeta provod u jedinstvenoj oazi fantazije, smijeha i dobre vibre u Biogradu na Moru još je uzbudljiviji i ljepši

Iako je mnogima omiljeno godišnje doba i službeno započelo, samo  si rijetki već mogu priuštiti dugi godišnji odmor. No, to nikako ne znači da ne možete nakratko pobjeći od svakodnevnih obaveza i uživati u ljetnim čarolijama. Zamislite mjesto gdje ćete u trenu zaboraviti na posao i prepustiti se čistoj uživanciji na suncu, u kojem  mašta postaje stvarnost, a zabava nikada ne prestaje… Sve to  pronaći  ćete u  Dalmalandu, prvom zabavnom parku u Hrvatskoj i regiji koji je savršeno mjesto za jednodnevni odmor.

A u ovom raju na otvorenom za velike i male pustolove ljetna  sezona već je u punom jeku. I to najuzbudljivija do sada!

Već tijekom produženog vikenda pred nama najmlađe posjetitelje čeka čarobni Transformers party powered by Erste na koji su pozvani svi klinci i njihovi maleni prijatelji. No, pridružiti im se mogu i oni stariji, a sigurno smo da i među njima ima obožavatelja ovog  fantastičnog snagatora kojeg samo u Dalmalandu možete upoznati u stvarnoj veličini.

Dalmaland  od ovoga ljeta  nudi i  bezbroj novih uzbuđenja i popratnih sadržaja. Naime, dobro poznatom Jurskom svijetu, Svemiru, Piratskom zaljevu i Divljem zapadu pridružio se kompleks bazena, tobogana i vodenih spustova, uz koje će posjet ovoj oazi u ljetnim mjesecima biti uistinu nezaboravan. Intencija izgradnje vodenog parka jest proširenje ponude i razvoj centra zabave koji će biti atraktivan gostima različitih preferencija u zabavi i to cijeli dan, a kroz više od 5 mjeseci u godini.

U Dalmalandu nastavljaju i s popularnim  tematskim zabavama vikendima koje su već osvojile brojne domaće i strane goste.  Svake subote i nedjelje dio parka je u znaku nekog obožavanog dječjeg junaka i stoga se svi pripremite na susrete s transformerima, svemircima i drugim maskotama. A svaki dan se može družiti sa  sredozemnom medvjedicom Funny, maskotom Dalmalanda koja će  mališanima dodatno uljepšati boravak.

Za uspomene s vašim klincima tu je obiteljski Fun park u kojima se nude razne atrakcije poput Dino Worlda, Piratskog zaljeva i Minetrain coastera. Interaktivno kino Games Hall, koje je osobito omiljeno među tinejdžerima, ima preko 60 arkadnih igrica, a garantiramo da na visokim ljetnim temperaturama neće biti većeg užitka od spuštanja niz neki od brojnih tobogana, zarona u Plavoj spilji ili prepuštanju umjetnim valovima. 

Kao nova turistička atrakcija na Jadranu i jedini park ove vrste u Hrvatskoj i regiji koji se  prostire se na više od 6,5 hektara, Dalmaland pruža provod za sve uzraste. Za milenijce i one nešto starije goste avanturističkog duha rezerviran je adrenalinski dio čije su zvijezde Alien, Ferris Wheel i Horror House. A ako baš želite iskusiti maksimalnu dozu adrenalina, nemojte propustiti vožnju u Big Blue rollercoasteru i Tornadu.

Dalmaland nije samo top mjesto za jednodnevni izlet, nego i idealan izbor za sve koji planiraju odmor, a ne mogu ili ne žele gubiti dragocjeno vrijeme na duga putovanja. Smješten u srcu Dalmacije, na dijelu poznatom po prekrasnoj obali, od prve je plaže udaljen tek  desetak minuta i uz to je lako dostupan posjetiteljima iz cijele Hrvatske te inozemstva. 

Koncept Dalmalanda, kakav ne postoji u Hrvatskoj, osmišljen je da gosti provedu cijeli dan na jednom mjestu. Tako u sklopu parka u svako vrijeme možete i nešto fino prezalogajiti.... Kompleks raspolaže s nekoliko vrhunskih ugostiteljskih objekata, a Dalmalandovi chefovi svakodnevno obogaćuju njihov jelovnik, posebice onaj slatki koji će zadovoljiti i najizbirljivije nepce. Naš je savjet da se osvježite i koktelima te svakako razgledate ponudu gift shopa koji se nalazi na središnjem trgu parka kako biste u vašem domu imali stalni podsjetnik na boravak u ovom  izletištu za avanturiste.

Zahvaljujući najvišoj razini kvalitete i sigurnosti te jedinstvenom spoju tematskih i vodenih atrakcija, Dalmaland će se ove godine pridružiti laskavom društvu svjetskih parkova zabave kakvih je u Europi tek nekolicina. Ovo mjesto radosti i uspomena za cijeli život definitivno će dodatno obogatiti ponudu Biograda i Zadarske županije te ih dovesti u sam vrh posjećenosti turista i produžiti trajanje turističke sezone. Radi se o investiciji vrijednoj 7,5 milijuna eura na kojoj je uz hrvatske projektante i izvođače građevinskih zahvata radila svjetski poznata firma Polin Waterparks, glavni konstruktor tobogana za preko 50 svjetskih vodenih parkova.

Sve novosti i zanimljivosti u čarobnom svijetu Dalmalanda možete potražiti na službenoj stranici www.dalmaland.com. I ne zaboravite, više ne morate čekati dugi godišnji odmor da biste nekamo otputovali s vašim najdražima, a ako ulaznice kupite online putem dalmaland.com/ulaznice, ostvarujete dodatnu uštedu. U Dalmalandu je svaki dan prilika za savršen provod! Stoga svojima priuštite najljepše ljeto i pridružite nam se na najvećem partyju na Jadranu.

Vaša reakcija na temu