Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Poklon za voljenu osobu ove godine bez troškova? Za savršeno Valentinovo pobrinuo se Optima rent!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Poklon za voljenu osobu ove godine bez troškova? Za savršeno Valentinovo pobrinuo se Optima rent!

Besplatni najam čak 14 vozila na 2+1 dan!

Buket, plišanac, bombonijera - dosadno i već viđeno. Optima rent donosi nevjerojatnu ponudu za nezaboravno Valentinovo! 

Ove godine, umjesto poklona koji nisu iznenađenje, Optima rent vam poklanja nešto drugačije - besplatni najam čak 14 vozila na 2+1 dan!

Ne vjerujemo u slučajnosti. Brojka je znakovita! 14 vozila za 14.2., dan zaljubljenih, ali Optima rent ide korak dalje - njihovo Valentinovo traje puna tri dana!

Spremite se za nevjerojatan doživljaj i najromantičniju vožnju jer na njihovom Instagram profilu vas čeka prilika da budete jedan od 14 sretnika koji će dobiti vozilo na tri dana potpuno besplatno! Sve što trebate je označiti osobu koja uvijek zaboravi Valentinovo, biti punoljetni i imati vozačku dozvolu. Korištenje vozila predviđeno je od petka do nedjelje, a lokacije preuzimanja su Zagreb i Split. 


Ovo nije obično Valentinovo - ovo je Optimalno Valentinovo! Ono što je sigurno, uz ovakvo darivanje ove godine sigurno nećete zaboraviti kada je Valentinovo - iskoristite priliku i osigurajte nezaboravan doživljaj za vas i voljenu osobu!

Vaša reakcija na temu