Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pokloni, popusti, poslastice i sjajna zabava - kad Joker slavi, Split uživa!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Pokloni, popusti, poslastice i sjajna zabava - kad Joker slavi, Split uživa!

Svaka kupnja bit će nagrađena mandarinama i eko 'boršama za spizu'

Proslave su uvijek dobra stvar, pogotovo kad su tuđe pa se od vas traži samo da - dođete. A baš takva vas proslava od petka (7.10.) do nedjelje (9.10.) čeka u Jokeru: omiljeni gradski shopping centar slavi svoj veliki 15. rođendan i časti sa stilom!

Kao i uvijek kad je riječ o Jokeru, poklona i razloga za dobru zabavu neće nedostajati: organizatori su  priredili niz događanja tijekom trodnevnoga slavljeničkog programa - od gastro showa i ukusnih grill  degustacija do dječjih predstava, vizualnih atrakcija, znanstvenih radionica, druženja s maskotama, a tu je i mnoštvo poklona te slatkih i slanih iznenađenja za posjetitelje, uz obavezne shopping kupone s popustima u gotovo svim trgovinama. Ekskluzivni modni brendovi, trgovine namještajem i opremom za dom, dječji brendovi, parfumerije, drogerije, beauty lokacije… gotovo svi su ponudili posebne pogodnosti tijekom rođendanskih dana. Svaka kupnja bit će i nagrađena tradicionalnim Jokerovim poklonima - mandarinama i eko 'boršama za spizu'. Listu popusta koji vas očekuju na rođendanskom vikendu u Jokeru potražite na ovom linku.

ROĐENDANSKA GASTRO SUBOTA

Gastro show by Purex središnji je događaj subotnjeg prijepodneva – od 11 do 13 sati prepustite se uživanju u ukusnim i zdravim obrocima koje će za vas pripremati Robert Žmire. U subotu poslijepodne u 17 sati Joker posjetitelje časti ogromnom rođendanskom tortom, dok će kroz cijeli dan posjetitelji uživati u Jokerovim donutima i lizalicama. A tu je i ekskluzivna rođendanska vizualna atrakcija - 360 video booth, u kojoj ćete tijekom cijelog vikenda moći snimiti vlastiti ludi video i podijeliti ga s prijateljima.

NEDJELJA ZA NAJMLAĐE

Nedjelja će u Jokeru proteći u znaku zabave za najmlađe - od 11 sati najmlađe će zabaviti dječja predstava 'Av, Av, Avantura', a u 18 sati pozornicu preuzimaju Čarobni animatori: na programu je Kids party s puno pjesme, plesa i smijeha, baš kako i treba biti na rođendanu! Tijekom nedjeljnog poslijepodneva posjetitelje očekuje i dodatno iznenađenje - besplatni specijaliteti s grilla koje će na terasi ispred centra od 17 do 19 pripremiti grill Chevap by Duje Pisac - koji se uskoro otvara u Jokeru.

Ali nisu ovo jedina iznenađenja koja vaše mališane tijekom rođendanskog vikenda očekuju u Jokeru. Tu su kreativne i znanstvene radionice, maskote i djeci omiljeni likovi, a detalje cijelog rođendanskog programa pronađite na linku. Ne propustite stoga ovaj vikend svratiti do Jokera, razloga za posjet je više nego dovoljno!

Vaša reakcija na temu