Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Poklonite sebi ili voljenoj osobi zdravi vid za Valentinovo
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Poklonite sebi ili voljenoj osobi zdravi vid za Valentinovo

Lux Vision je novootvoreni optički studio u Splitu

Srce i oči, dva organa koja su na prvi pogled međusobno nepovezana, ali imaju više zajedničkog nego što bi se moglo očekivati. Jer oko može biti prozor ka srcu, kako s medicinske strane tako i s one ljubavne.

Bliži se Valentinovo, a iako će ove godine izostati već tradicionalni izlasci zaljubljenih parova na večere, u kina i na ostala zabavna događanja, navika darivanja sigurno se neće zaboraviti. Valentinovo je mjesec u kojem zaljubljeni daruju ne samo ljubav, već i male znakove pažnje, zato je optički studio Lux Vision odlučio ovo Valentinovo uljepšati jednoj sretnici ili sretniku poklon bonom u iznosu od 500 kn.

Lux Vision je novootvoreni optički studio u Splitu, a već se pozicionirao kao predvodnik u izradi svih vrsta progresivnih naočala u gradu Splitu. Jedni su od rijetkih koji koriste posebnu mobilnu aplikaciju svjetski poznate i priznate marke Zeiss, pomoću koje uzimaju individualne mjere za izradu progresivnih naočala.

Woodys Barcelona, Liu Jo, Laura Biagiotti, Byblos, S. Oliver, Porsche Design i Salvatore Ferragamo samo su neki od brendova čije okvire i naočale možete pronaći u ovom optičkom studiju. Osim kvalitetnih naočala, možete obaviti besplatnu kontrolu vida, izraditi sve vrste naočala, ali i pronaći sve popularnije naočalne leće za rad na računalu.

Optika se nalazi u Splitu na adresi Poljička cesta 28/A, a trenutno su sve naočale na popustu od 20 %. Tako ćete uz bon od 500 kn i popust od 20 % sigurno pronaći kvalitetno rješenje i očima pokloniti čisto i bistro Valentinovo, u tren oka.

Vaša reakcija na temu