Foto: Pixabay POMOZIMO Prijatelji i kolege prikupljaju pomoć teško oboljeloj Splićanki

POMOZIMO Prijatelji i kolege prikupljaju pomoć teško oboljeloj Splićanki

38-godišnjoj Ivani Filipović - Grčić spas je liječenje u Izraelu

Ivana Filipović - Grčić, 38-godišnja Splićanka treba pomoć dobrih ljudi za borbu za život. Mlada logopedica, majka osnovnoškolke je prije nekoliko godina počela borbu s melanomom. Nažalost, tumor se vratio, a dosadašnje liječenje u Hrvatskoj nije bilo uspješno.

Nada je liječenje u Izraelu za što joj je potrebno 200 000 eura. Prijatelji i kolege okupljeni u nastavnici.org su pokrenuli akciju pomoći, mogućnost spasa Ivani.

- Dragi svi, i u najtežim danima života, ona je još uvijek hrabra, snažna, vedra, ona je puna života, ona ne odustaje. Želi novu priliku za ozdravljenje, želi biti uz svoju obitelj, želi gledati svoju kćerkicu kako odrasta, želi biti uz svoje učenike koji trebaju njenu pomoć. Nažalost, naša Ivana se već dulje vrijeme bori s melanomom i iscrpila je dostupne metode u Hrvatskoj koje nisu bile uspješne. U Izraelu je dostupna TIL (tumor - infiltrating - lymphocyte) Therapy kao jedna od najuspješnijih metoda liječenja u svijetu. Troškovi liječenja iznose 200.000 eura, stoga se nadam kako ćemo svojim doprinosom skupiti novac za liječenje i omogućiti našoj Ivani liječenje i priliku da živi svoj san - pozivaju otvorenog srca za pomoć.

Teško je očekivati da prijatelji mogu sami pomoći, stoga uz njihovu suglasnost i uz nadu u odaziv, pridružujemo se apelu s podatcima za uplatu:

Ivana Filipović - Grčić

Makarska ulica 15, 21000 Split

IBAN HR4223400093101027102 

(Privredna banka Zagreb)

Svrha uplate: Donacija

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(66918, "");
Pregledaj komentare