Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ponovno u Kid's Jungle
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ponovno u Kid's Jungle

Omiljena igraonica otvara svoja vrata

Iščekivanju je konačno došao kraj, omiljena igraonica spremna je ugostiti najmlađe posjetitelje i ponuditi im zabavu koju će dugo pamtiti. Roditelji će tako ponovno imati priliku uživati u shoppingu u omiljenim trgovinama u City Centeru one, dok će mališani stvarati nova prijateljstva i nezaboravne uspomene u Kid's Jungle igraonici.

Ponovno otvaranje igraonica provodi se u skladu s mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, što znači da je dodatna pažnja posvećena provedbi posebnih mjera kojima se nastoji osigurati bezbrižan boravak mališana u igraonici. Unatoč tome, jedno je sigurno - zabave neće izostati.

Stoga već prilikom sljedećeg posjeta City Centeru one dovedite svoje mališane u Kid's Jungle igraonicu gdje će uživati u raznovrsnim aktivnostima pod budnim okom simpatičnih djelatnica, a vi se počastite kavom za van i uživajte u shoppingu bez brige. 

Vaša reakcija na temu